Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

dzisiaj jadę do ginekolga

Polecane posty

Gość do autorki tematu..........
jennifer, raz pisałaś ze masz jeszcze błonke, twój mąż nie zna się na tych sprawach ?

Gość cccvncvnn
ja rozumiem jak babka jest w ciąży i facet chce zobaczyć na usg dziecko ale żeby iść na normalną wizytę?? nie wpadłam nigdy na to by brać ze sobą męża na wizytę, bo po kiego?

Gość Echo.
był idiotą a nie gothem:o co to goth to inny gatunek? znałam wielu gotów i żaden jakoś nie unikał lekarzy, jakiś świr a nie:O i żeby w tajemnicy chodzić do ginekologa przed facetem:O co za patologia! mój sam mnie wygania, żebym się badała reguralnie, owszem ma obiekcje, że to inny facet ale ROZUMIE że to lekarz... Z kim ty się Noxelia wiążesz?:o

Będzie się starała? Tiaaa dokładniej Ci będzie palce w c1pkę wkładała jak twój facet będzie nad nią wisiał i się na to gapił ;) wydaje mi się ,że i tak go nie wpuszczą...

Gość jennifer czy Ty z boku masz
wygoloną głowę czy mi się zdaje?

stanąłby i opadł ja bym chyba nie czuła się zbyt komfortowo tam :D a wiadomo u gina trza być rozluźnionym ;)

Gość Echo.
off top----> jennifer Ty jesteś śliczna! :) czytałam tu nieraz, że pasztet z ciebie, ludzie na kafe to jednak poyeby:o

o już, wlazła idiotka kafe, i ogłasza swoje życie. Nic nie zmądrzałaś. Tępa jak byłas tak jesteś. Troche spokoju było, to od nowa zaśmiecasz forum dennymi tematami.. żałosne..

Matko, jaki Ciemnogród :o Mąż się podnieci przy badaniu ginekologicznym?:o Facet zabrania chodzić do ginekologa? Nie wiem, gdzie wy takich złamasów znajdujecie:o

Gość ktoś taki
Pusta kobieto-to nie jest temat na kafe, ale jesteś żałosna aby o tym pisać jak nie masz tematu to idź spać.....

Gość plum plumka
hahahaha ale jestescie glupie!

Gość e tammm
ja zawsze chodze do faceta.raz nawet bylam ze swoim mężem na badaniu.byl ze mna w poczekalni bo mnie przywiózł to lekarz go zaprosil:P moj byl lekko wystraszony i nawet mnie to bawilo:D potem dostal info od doktorka ,żem zdrowa i mozna używać:P luzik. co za róznica czy lekarz bada pipe czy kolano? a juz facet co mysli ,ze jak jego samica idzie do faceta gina i ma cos na nie to szczegolny przypadek.........taki do odstrzału!😠 🖐️

Gość Echo.
Noxelia, dogryzasz innym a sama masz pospolitą twarz :o a włosy jak siano..