Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

dzisiaj jadę do ginekolga

Polecane posty

Nie musze się dowartościowywać seksem z ginekologiem :O Mam męża który jest mną zachwycony :classic_cool: ty dżeni pewnie się już znudziłaś po nocy poślubne więc dawno Cię zdradza :D

Gość Noxelia jest fajna
Jenni, ty to już się znudziłaś erotycznie, jak się poznaliście :D

proszek twoim meżem jest kafeteria:D bo nikt na takie głupie pudło nie poleci ,spójrz na siebie w lustrze i więcej się nie okłamuj to dla twojego dobra:P

Gość Echo.
na tym pierwszym zdjęciu wyglądają na sianowate. Kolor na drugim fajny. miałam taki już.

Pewnie jenni, dawaj jeszcze swoje teksty typu " siedzisz tu cały dzień " czekamy.. O moje życie się nie martw napewno nie bd sie nim chwalic na kafe jak ty to robisz. Bo to raz pisałaś "wymeczyłam dzisiaj meża" albo "koło 01:00 seks z męże bd miała" :D:D całe twoje życie to niestety kafe, kilku dni nie wytrzymasz bez zalozenia tępego tematu..

proszek wszyscy wiemy kim jesteś i jakie nudne życie prowadzisz a ja tepe temty będę zakładać chociażby dlatego żeby cię wkuriwać tak jak teraz:D:D:D:

Gość Echo.
blond zajebiście niszczy, ja mam rozjaśniane, teraz taki jasny rudy mam, ale wracam do naturalnego brązu. Rozjaśnianie strasznie niszczy...

Gość Echo.
Dużo teraz osób się farbuje na rudo właśnie. Ja teraz zapuszczam i nie chce niszczyć farbowaniem już, bo zdrowe szybciej rosną.

Jedyne co o mnie wiesz to to gdzie pracuje, i w jakim miescie mieszkam. A o tobie wiemy prawie że wszystko, calusieńkie życie. Od ilu lat jesteś małżeństwem jaki masz slub, jaki dom budujesz, nawet gdzie mozna to wywnioskować. O twoim dzieku, o twoim samochodzie, swoich rodziców nawet tu pokazywałaś.. bratów i innych. Żałosna do potęgi. AA zapomniałam gołą dupe też pokazałaś. Jesteś poprostu żałosna i nawet nie równaj się ze mną i moim wspaniałym życiem.. poszukam fotek twojej rodziny D:

Gość Echo.
ja też stosuję wax i szampon z czarnej rzepy, widzę, że nabrały prędkości. Ja musiałam ściąć bo po paru latach farbowania na czarno już się do niczego nie nadawały.

Noxelia proszek to zakompleksiona gówniara która nic nie ma i pisać nawet nie umie "ztąd":D:D:D:D:D:D::D ciekawe czy to dziecko podstawówkę skończylo

Gość jenni ty naprawde jesteś zdrow
o jebnięta, o noxeli nie wspomnie :O

Gość jenny ma bardzo
sexowne pośladki, kiedyś wrzuciła zdjęcie w stringach - miodzio

Gość jenny ma bardzo
jenny ogólnie wygląda jak dziwka

Gość znowu we trzy weszły na
jakis topik i się przekrzykują która ma lepsze życie :classic_cool: Wszystkie jesteście przegrańcami!!!

Gość 44234
Proszek dymała sie z autobusem arabów:classic_cool: