Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowemiejsce zamieszkania

Do mam mieszkajacych w norwegii

Polecane posty

Mamkilka pytan,wybieramysiezmezemwe wrzesniu,i w zwiazku z tym chcialabym wiedziec, 1.Jakie saceny produktow dla dzieci,pieluchy,kaszki,sloiczki 2Czy sa tak tak zwane lumpeksy,chcemy troche oszczedzic a dziecko szybko rosnie. 3Maz bedzie zarabial ok 180nokna godzine,ja narazienie wybiramsie tam do pracy ze wzgledu na male dziecko, czy przy takich zarobkach da sie cos odlozyc,jedziemy tam na ok2latazeby odlozyc pieniadze na wykonczenie domu. 4.Jakie saszanse na poslanie dzieckodo zlobka i znalezienie prze zemnie pracy-dobrze znamangielski

Wybaczcie braki spacji aleklwiaturami nawala

Gość domieszkajacych w norwegii
up

Gość norwegia norwegia
napisz jak mąz znalazł tam pracę? też bym chętnie pojechała tam całą rodziną ale nie iewm jak znależć tam pracę i w jakich zawodach ewentualnie potrzebują tam pracowników? pozdrawiam :)

Maz jest specjalistycznym spawaczem, zna dobrze angielski

Gość nyinorge
Mam tylko male pytanie. Skoro wiecie ze to tylko na dwa lata, to czy nie lepiej zeby maz jechal sam? Mam na mysli, ze w ten sposob jednak wiecej da sie odlozyc.

Gość nowemiejscezamieszkania
nie ma nawet takiej opcji, rozstanie z rodzina na 2 lata nie wchodzi w gre

Gość kasnclknsaxksanxka
upupup

Nie wiem jak w tym roku bo dopiero jade do meza ale w tamtym jak bylam w wakacje to piluchy tansze , sloiczki soczki wychodzily praktycznie tak samo jak u nas. teraz maz mowil ze duzo rzeczy podrozalo ale nam sloiki juz odpadaja bo maly ma 2 lata...

lumpeksy nie wiem ale w sieciowkach skandynawskich nie jest drogo obkupilam synka naprawde za gorsze..w szczegolnosci na wyprzedazach..nie weim czemu ale u nas w polsce np w cubusie kappahlu nie robia az takich wyprzedazy jak tam...a ze zlobkiem nie wiem jak to jest bo mnie nie interesowalo to

Gość mlklkm
i znalezienie prze zemnie pracy-dobrze znamangielski norwedzy mowia swietnie po angielsku, o wiele lepiej i naturalniej od polakow, ktorzy uczyli sie zakuwajac reguly gramatyczne i listy slowek, wiec na nikim twoj angielski wrazenia nie zrobi🖐️