Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusieńka..

Kobietki jakie książki czytacie???

Polecane posty

Gość mamusieńka..

Podajcie jakieś fajne tytuły, ostatnio jestem zafascynowana książkami Emily Giffin ale juz wszystkie przeczytałam i nie wiem za co się teraz zabrać.

Gość Grę o tron czytałaś
?

Gość ja mam inny gust
uwielbiam kryminały, sensacje, szpiegowskie... A autorzy to Chriestie, H Coben, R Cook,

Gość sterimar baby
Polecam polską literaturę obyczajową, właśnie skończyłam czytać parę pozycji Ireny Landau i jestem zafascynowana. Poza tym Sowa, Szwaja, Grochola itd.

Gość zimna cola
Kryminały i romanse. A.Chrieste wszystkie przeczytałam. Ostatnio czytałam Ruiny- Jerzey Łaniewski, ale nie polecam, bo nie ma zakończenia,tzn nie wiadomo kto zabił. A wczoraj zaczęłam czytać Tory do nikąd, narazie mnie wciągła.

Gość mamusieńka..
to mnie mamuśki zaskoczyłyście tymi kryminałami:) ja preferuje bardziej romantyczne

Gość sterimar baby
No to jak romantyczne, to naprawdę polecam polską literaturę kobiecą. Można się pośmiać i fajnie napisane są.

Gość ja mam inny gust
Katzenbach John- analityk - ta jest super A Kavy czytałąm "Łowcę dusz" może być

Gość Jestescie banda debili !!!
Powaznie polskie powieści sa dobre? Ja po polskich komediach jestem tak uprzedzona, ze nawet po ksiazke boje sie sięgnąć:o jakich polskich autorów polecacie w takim razie?

Gość sterimar baby
Oczywiście, że są dobre polskie książki. Oczywiście wedle gustu, jednak o ile ja nie jestem zadowolona z polskich filmów i seriali (no, może nie licząc tych z epoki powojennej, PRL, gdy jeszcze potrafiono u nas kręcić) to książki mnie wciągają. Mówię o kobiecej literaturze, oczywiście.

Gość sterimar baby
Cholera, za dużo kafe się naczytałam, co drugie słowo u mnie to oczywiście ;)

Gość bukaaa
Jak romantyczne, to polecam romanse historyczne Victorii Holt. Lekka literatura w sam raz na wakacje. Z literatury polskiej oczywiście Grochola. Dla mnie u Szwaji jest za dużo marazmu i narzekania.

Gość skiti
Wlasnie przeczytalam wysmienita ksiazke: Rio Anaconda Wojciecha Cejrowskiego. Nie trzeba go lubic za charakter ale trzeba przyznac ze Opowiesci snuje wysmienicie. Polecam w 100 %!