Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yytytytytyt

tipsy zelowe w domu ?

Polecane posty

Gość yytytytytyt

czy nakladanie zelu na stopy "metoda domowa" jest bezpieczne ? mam zamiar kupic wszystkie potrzebne do tego rzeczy i sama sobie robic zele na stopach, szczegolnie chodzi mi o te kolorowe, tylko nie wiem czy to ma sens... chodze do kosmetyczki juz ponad 10 lat i wydaje mi sie, ze to jest proste, jesli chodzi o stopy, ale to moze tylko moje zludzenie ? czy ktoras z was moze robi sobie sama zele ?

Gość bla bla bla bla la la la
Tak, ja robię sama i u stóp i u rąk. To jest proste. Dasz radę. U stóp nie naklejasz tipsa tylko pomalować albo jakieś ozdoby i pokryć żelem, nic trudnego. Dasz radę :)

Gość yytytytytyt
a jak duzo zaplacilas za wszystkie potrzebne "przybory" ? jak dzis mam zamiar wybrac sie na zakupy, ale obawiam sie, ze skonczy sie na wydanych pieniadzach, bo nie bede umiala sobie sama nalozyc tego zelu, a chodzi mi tylko o stopy, bo juz dlonie to do kosmetyczki

Wiesz już kupowałam wszystko jakieś 3 lata temu i wtedy ceny były inne ale np. za lampę taką zwykłą zapłacisz około 100 zł, ozdoby nie są drogie w granicach 4 zł no i żel taki lepszy myślę, że około 50 zł. No i jeszcze pędzelek 10-14 zł, cliner nie pamiętam ile, primer około 10 zł, waciki też nie są drogie i chyba tyle, nic więcej nie przychodzi mi do głowy

Gość yytytytytyt
dzieki wielkie, mam nadzieje ze sobie poradze i nie wydam pieniedzy na darmo...

A i jeszcze pamiętaj, żeby kupić pilnik i polerkę :) Dasz radę :) Powodzenia.