Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ganja callie

Mam problem

Polecane posty

Gość ganja callie

Znam pewnego faceta dość długo, ale tylko z widzenia, na zasadzie "kolejny znajomy znajomego". Ostatnio dość często się na Niego natykam. Myślałam przez jakiś czas, miałam nadzieję, że Mu się spodobałam. Mieszkam w dość dziwnym miejscu, przy drodze wewnętrznej prowadzącej do hali sportowej. Ten facet chodzi na jakieś treningi, często tędy przychodzi, wydawało mi się, że wybrał dłuższą drogę specjalnie po to, aby przejść koło mojego domu. Ale że należę do osób BARDZO nieśmiałych - nic z tym nie robiłam. Zawsze, kiedy się zbliżał, to cichaczem się gdzieś wymykałam albo po prostu chowałam do domu. Zrozumiałam, że wszystko spier*oliłam, kiedy ostatnio zaczął przyprowadzać jakąś dziewczynę na boisko przed moim domem. Uczył ją jeździć na rolkach. Nie wiem, czy to tylko dobra koleżanka, wydaje mi się, że to jednak ktoś więcej... To wszystko mnie dobiło, nie wiem co z tym dalej robić...

Gość ganja callie
Nie gimgówniane, tylko licealne.

Gość ganja callie
Jasne, bo Ty urodziłeś/aś się od razu mając 25 lat i nie przechodziłeś/aś podobnego okresu. Mimo wszystko proszę o pomoc.

Może powinnaś pójść na jego trening i popatrzeć, jak spojrzy na Ciebie to nie spuszczaj wzroku, uśmiechnij się do niego, może podejdzie i zagada...

Gość ganja callie
Dziękuję Madzia :) Chyba tak właśnie zrobię :) Myślisz, że powinnam zabrać jakąś koleżankę? Czy powinnam pójść sama?

Gość ganja callie
Macie może jeszcze jakieś pomysły?

Gość ganja callie
Podnoszę.