Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo_tak

DOSYC TEGO! WYCHODZE Z CIENIA

Polecane posty

Gość bo_tak

Witam was. Moj topik kierowany jest do dziewczyn szczegolnie w zwiazkach. Jak traktuja was faceci? Moj NIC dla mnie niema. Zawsze poid uwage bierze tylko sibie. Wczoraj kupil sobie laptop, orzedwczoraj jeepa. Dla mnie niema nic. Nie chodzi mi o bizuterie itp lecz o np jedna zdechla roze. Czekalam na niego w domu 3 h on przyjechal mowiac ze zabiera mnie do supermarketu twierdzac ze to tajemnica po co.. ja sie cieszylam wyobrazalam sobie niewiadomo co.. 2 h widzielsmy sie bo jak kupil to trzeba bylo jechac po internet bezprzewodowy do innego sklepu, ja mialam inne plany chcialam poogladac w tym sklepie torebki itp, znow wyszlo tak jak on chche. Dzis mowie DOSC! Jak jest u was? prosze o wypowiedz wszystkch

a daj spokój z takim sknerusem, zeby nawet kwiatka zdechłego Ci nie dał ? olac go.

Gość bo_tak
wiesz DONJA bardzo ponizajace jest to ze przedemna lasce kupowal wszystko, jakies rzeczy na zamowienie. Miesiecznie wydaje na mnie 5 zl?;p

Gość bo_tak
nie spie z nim, lepiej

A Ty jestes z nim dla prezentow ?? Zarabioaj wlasna kase, i sama sobie dogadzaj, a nie czekaj na to az facet Ci cos kupi :-O

Gość bo_tak
kochana mnie stac na duzo kupuje mu czesciej niz on mi

Gość brak torebki
to straszne. Jestem torebkoholiczką. Też jest często tak (prawie zawsze), że robimy to co mąż chce. Gdyby nie lumpeksy w zeszłym roku i super torebki ze sklepu RI, top padłabym z żalu. Na razie nie śmiem wspomnieć o nowych, bo te które mam jeszcze nie wynoisiłam. Zarabiamy oboje, ale mąż więcej. Nie mam o to większych pretensji, ale popatrzeć bym sobie chociaż popatrzyła, a nie ciąglew praca, dom, dzieci, lekcje i tak w kółko. Czekam na wyprzedaże w Gdańsku i jadę!!!!!! Wakacje, znów będą wakacje, na pewno mam racje, wakacje będą znów. (z tym, że ja i tak będę pracowała od pon. do pt., ale... są soboty i niedziele!!!!) Hura. Powodzenia Ci życzę. Walcz o czas dla siebie z partnerem, ja mojemu to tłumaczę i jest coraz lepiej, tylko kasy po prostu brak. A wtedy facet nie ma już zadnej motywacji na damskie sklepy....