Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiaraa

Kto testuję--- Niech się wpisuje :)))

Polecane posty

Dziewczyny... Dzisiaj testowałam i znow 1 kreska ... :o Błagam, wpisujcie się .. i te z jedną kreską i te z dwoma :)))) Niech wiem, ze nie jestem sama i niech wiem, ze tysiącom dziewczyn codziennie się udaje zobaczyć te oczekiwane 2 kreseczki :) KTO TESTUJE---- NIECH SIĘ WPISUJE :))))))

Gość MIGI MIG
ja testowałam i jedna kreska... Wytrwałości nam zyczę :)

Gość agu_siam
Ja testowałam w poniedziałek i w środe i jedna kreska :( Dziść 32 dc, a cykle ma 28-31 dni. @ nadal brak, zastanawiam się czy iść na bete czy znowu testować?

Tast mi jeszcze nigdy nie zrobił "kuku" zawsze dostawałam @... Ale beta prawdę Ci powie w 100% :)

Gość bjsvfdslfgvbdlsjkfgndjkl
mam 3 kreski :(

Gość agu_siam
Też tak myśle, ale jeszcze chyba poczekam. Może jutro rano pójde na bete o ile @ nie przyjdzie. A u Ciebie który to dc?

Gość agu_siam
Obyś miała rację :) Bardzo bym chciała!

Ja też jestem w takiej sytuacji. W dniu @ i tydzień po testy negatywne a później dwa pozytywne. Na USG widać pęcherzyk, ale jest 2 tygodnie mniejszy niż wychodzi z @. Najprawdopodobniej przesunięcie owulacji, ale czekamy czy rzeczywiście pojawi się serduszko czy pusty zarodek.

Gość agu_siam
Życzę Ci z całego serca abyś usłyszała serduszko :)

Gość agu_siam
Cześć Dziewczyny, ja @ nadal nie mam. Dzisiaj rano poszłam na beta hcg, wynik jutro po 15:00 dopiero :( W sobote popołudniu robiłam tect Quick Vue i wyszedł pozytywny, druga kreska była blada ale widoczna i pojawiła sie odrazu, a w niedziele rano robiłam bobo test i nic, dopiero po wyschnięciu widac kreske. Już nic z tego nie rozumiem. Pozostało tylko czekać :( A jak u Was?

Czesc Agusia Poczekaj spokojnie na betę :) chociaż niedawno w necie byla zawierucha z tymi testami Qiuck View bo wlasnie one przekłamywały na plus. Nie wiem, czy słyszałaś o tym. Beta da Ci jednoznaczna odpowiedz :) Ja nadal "okresuję" :D

Gość agu_siam
Tak czytałam o tym, ale z tego co wyczytałam to chodziło o innego producenta i zostały one wycofane podobno a ja w sobote kupiłam ten test. Zobaczymy, nie nakręcam się bo za dużo rozczarowań już przeżyłam. Od 2,5 roku staramy się zajść w ciąże. Nigdy jeszcze tak długo miałam okresu. Zwykle cykle mam 28-32 góra a dziś jest 35 dc. Miesiąc temu umówiłam się na wizyte u gina na 18 czerwca na kontrole. Mam nadzieje że cel tej wizyty będzie inny :)