Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łukasz_1

Współczesne kobiety w ogole nie są kobiece. Stały się ''męskie'' i wulgarne

Polecane posty

Gość łukasz_1
ja w Wawie , tu same szmaty typ dziewczyny-dresa tzn taka kurewka z biednej rodziny albo wylansowana szmata z bogatego domu albo udająca bogatą

Gość amorek pomidorek :)
No to w sumie nie dziwię się jak w Warszawie. Bez obrazy ale nie lubię stolicy . Miałam możliwość przenieść się tam gdyż proponowali mi lepsze stanowisko, większe pieniądze, ale podziękowałam. Mam taką awersje do Warszawy ze to sie w głowie nie mieści . Mieszkałam tam pół roku na moje nieszczęście :)

Gość hah hhah hahahaha
w Wawie liczy sie ile kto ma kasy ,jak wygląda i czym podjezdza pod kanjpe :O Normalne dziewczyny tez istnieją ,tylko ty ich nie zauwazasz, bo patrzysz albo na dresiary albo bananówy-lanserki :O

Gość gość
Nonsens. Jesteście "normalne" dopóki nei spotkacie kogoś majętniejszego, atrakcyjniejszego i sławnego. Wtedy wszystkie wasze piękne ideologie jakimi karmicie media i środowisko idą w zapomnienie, a włącza się biologiczna powinność przylgnięcia do mocnego samca, choćby na chwilę, by zapłodnił.

Gość gość
lubię ****** w d**ę te wyzwolone małolatki. Taaakie wyszczekane, takie wulgarne, a jak c***a zobaczą albo poczują, to od razu przerażone.