Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitkaaaa

Gagita, Gagita!!

Polecane posty

Gość anitkaaaa

O co chciałaś zapytać? :)

No hej a ty doczekalaś się od niej odpowiedzi ? ona raz pisała na onejda125 też , wiesz na ten e-mail normalnie wysłałam jej 20 na konto a ona mi odpisała tak że mnie zatkalo . Co myslisz o tej sytuacji co tam ta laska pisze z tym mężem ? ja myślę że do 20 to ona zwariuje

Gość anitkaaaa
no ja napisałam do niej cztery dni temu, odpisała. W sumie to, co mi powiedziała o teraźniejszej syt. i tym, co było w przeszłości zgadza się idealnie, podała mi jeden bardzo osobisty szczegół z mojego życia i to ostatecznie przekonało mnie do tego, żeby uwierzyć w to co przepowiedziała mi na przyszłość, chociaż na dzień dzisiejszy wydaje mi się to niewiarygodne ;) ale zapytałam Cię o to, bo wiem, że Ty pytałaś ją już jakiś czas temu i zastanawiam sie czy coś Ci się sprawdziło, bo ja jeszcze muszę poczekać ;) A co do tamtego tematu to też tak uważam, babka dostanie zawału do wieczora, na jej miejscu zabiłabym sukinsyna jeszcze przed obiadem :D

Mnie też napisała właśnie jeden szczegół co mnie przekonało , no i jeszcze inne rzeczy z których ja sobie sprawy nie zdawałam , często tu siedzisz ? Ja w pracy jestem . :)

Gość anitkaaaa
to ja byłam oczywiście :P

Gość jedna z wasss
Dziewczyny, Estensi bedzie wrozyla w nastepnym tygodniu na kafeterii za darmo, tylko jeszcze nie wiadomo kiedy dokladnie!!!! Jeden dzien, nie wiem ile osob bedzie sie moglo zalapac ale pisala mi, ze kilkanascie na pewno !!!!!!!!!

Gość może cię oczerniają bo jesteś
nachalna i wcinasz się z tą reklamą w każdy temat? ;/

Gość katrrrrina
Sylwusia, a masz założoną działalność i wystawiłabyś mi fakturę albo paragon za swoją usługę???

No Sylwusia to takie bzdury pisze w tych swoich wróżbach prawie na cuda zakrawają

Gość katrrrrina
ja nie wiem bo nie korzystałam ale nie mogę się jakioś doszukać tych setek zadowolonych klientów :D może trzeba popracować nad wiarygodniością sylwusia?? :D