Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa.a.

Jak udowodnić wpłatę ???

Polecane posty

Gość kasiaaa.a.

Wpłaciłam 200zł za przedmiot zakupiony na allegro, dziś przychodzi do mnie wiadomość że pieniądze nie wpłynęły na konto choć wysłałam je tydzień temu ! Mam przy sobie przekaz wszystko się zgadza i nie mam pojęcia dlaczego nie ma kasy na ich koncie. Pieniądze wysyłałam przez pocztę. Co ja mam teraz zrobić żeby się dowiedz gdzie są pieniądze ?

Gość pan z tornaro
taaa i na poczcie jej powiedzą :D:D:D weź mnie nie rozśmieszaj :D

Gość tiojaa
obawiam się że kasa przepadła :/

Gość sensomartic- ja sie tobie
zeskanuj ten przekaz i wyslij mailem do sprzedawcy

Gość Donata00
pewnie numer konta pomyliłaś

Gość kasiaaa.a.
wysłałam ale facet twierdzi że dla niego to żadne dowód i on nie wie czy ja tego nie sfabrykowałam ! Po prostu ręce opadają.

Nie daj się oni tylko czekają żeby im zapłacić podwójnie,mniej to w d...ie masz zapłacone to niech spadają

Gość kasiaaa.a.
Donata00 numer konta jest ok mam kopie wysłała przy sobie 10 razy sprawdzałam i wszystko się zgadza.

Gość opoiliki
idź na pocztę i wyjaśnij sprawę. sprawdź może jeszcze numer konta czy dobrze wpisałaś. w razie czego masz dowód że wpłacałaś, jeśli wszystkie dane się zgadzają wina leży po stronie poczty i należy ci się chociażby zwrot kasy

Gość rozalinka,.,.,.
No to na pewno babka na poczcie się pomyliła nie ma innej opcji. Musisz do niej iść i zapytać się co się stało

Gość kto wie.....
to idz na poczte i zglos to, nie masz innego wyjscia, i nie wplacaj kasy drugi raz!

Gość wdefrgtjyuiop[
skor wpłącicłas i amsz na to dowod to luz sprawdz tylko ze dobrze wpisalas dane i numer konta naljepiej jakbys zeskanowala ten dowod i my mailem wyslala i niech spada

Gość Donata00
a dostałaś przedmiot jak tak to olej dziada jak nie to postrasz go że pójdziesz na policje bo to na pewno oszust

Gość opoiliki
sorki. wyjaśnij sprawę na poczcie. oni mogą sprawdzić czy kasa doszła do tego gościa czy nie. jak doszła zgłaszaj sprawę na allegro

Gość kasiaaa.a.
Nie dostałam przedmiotu myslałam że dzisiaj przyjdzie a tu jedyne co przyszło to mail od allegro i od niego że pieniądze nie doszły :/ Facet ma same pozytywne komentarza więc chyba jest ok ale strasznie mnie to wszystko dziwi bo kupuje od 5 lat na allegro dosyć częśto i jeszcze nigdy nie miałam takie przypadku w dodatku napisał mi że teraz każdy wysyła pieniądze przez bank i dlaczego ja korzystam z poczty bo to zacofany sposób. Blankiet jest wypełniony poprawnie bez żadnej pomyłki.

Gość opoiliki
to jedyne rozwiązanie że albo pomyliła się urzędniczka na poczcie albo poczta przetrzymuje pieniądze co też jest bardzo prawdopodobne. zgłoś reklamację na poczcie.

Gość rewaaaa
a po co się w tym babrać poczekaj a kasa pewnie w koncu wpłynie.

Parę lat temu przelałam na poczcie pieniądze na własne konto i wpłatę zaksięgowano po DWÓCH tygodniach:(

Gość wdefrgtjyuiop[
to lec szybko na tą poczte i poweidz co i jak

Gość no i co ci mamy poradzić?
poczta na wszystko ma czas.

Gość opoiliki
Yavagrana dobre :P niech żyje Poczta Polska

Gość rewaaaa
a niby skąd na poczcie mają wiedzieć gdzie jest kasa ?

Gość bhmntku
smutna37 Powiedz mu,że on jest sfabrykowany,no co za idiota szok Jestem graficzka i taki "dowod wplaty" jeszcze w wersji skanu to Ci moge zrobic w 5 minut, wiec idiota jest osoba ktora wysyla nie czekajac na kase na koncie

Gość robinson wydm.
kasy raczej by ttyle no koncie nie przechwywali robią to ale 2 góra 3 dni. Tydzień to stanowczo za długo ja bym obstawiało opcję pomyłki kogoś kto to księgował.

Gość kasiaaa.a.
mam rozumiec że jak pójdę do tego punktu gdzie zostały wysłane pieniąze to ta pani która to zrobiła jest w stanie powiedzieć czy to ona sie pomyliła przy w pisywaniu lub czy pieniądze już są na koncie tak ?

Gość Pseudomania
- CO DO KURWY NEDZY? gdzie sa moje pieniadze? na konto nie wplynely!!!! z kierownikiem chce rozmawiac!!!!!NATYCHMIAST!!!!!!!

Gość 678987678909876
wyslij skan tego potwierdzenia gosciowki ktory ci sprzedawal i moze cie wtedy w dupe pocalowac nie musisz isc na poczte