Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto tam kupuje ?

Czy kupujecie w PEPCO ?

Polecane posty

Gość kto tam kupuje ?

witajcie czy są mamy które kupują w sklepie PEPCO ? jesteście zadowolone ? J ajestem w 32 tyg ciąży i zaczynam szykować wyprawkę i słyszałam że jest tam tanio... W jakiej cenie są mniej więcej ubranka ? (body śpiochy kaftaniki itd)

Gość thrhtrht
ja kupuję, bo faktycznie tam jest tanio ALE - niektóre ubrania gatunkowo fajne, nic się nie dzieje po praniu, a niektóre to szajs straszny, po pierwszym praniu już rozwalone. Ja zawszę "pomacam" ubranko i wiem już czy dobre gatunkowo czy nie.

Gość itilinka
dokładnie, nie zawsze tanio sie opłaca, ja sadze ze "biedni" ludzie nie powinni kupowac najtanszych rzeczy;) bo niektore ubranka (np tansze body)po pierwszym praniu uzyjesz jako scierki i niestety kupisz drugie, wiec lepiej od razu dac pare złotych wiecej i nie przepłacic

Gość takpozwalam12
nie kupuje , tanie ale i kiepskie jakościowo

Gość ja kupuję
ale właśnie - najpierw sprawdzam jakość - to naprawdę da się wyczuć sporo ubranek posłużyło dziecku długo, raz czy dwa się nacięłam na początku, ale potem miałam już wprawę :) kupuję do dzisiaj, naprawdę warto

Gość zupa kalafiorowa
Niedawno byłam po raz pierwszy w PEPCO w Marino we wrocku - prawie zaraz wyszłam, bo panuje tam okropny smród "chińszczyzny" - i nie mam na mysli jedzenia;)

Gość bukaaa
Zawsze na kafe czytałam, ze peco to takie och i ach, więc kiedy tam weszłam, byłam bardzo rozczarowana. Moze dla małych dzieci ubrania są dobre, natomiast dla starszych - tragedia. Zarówno pod względem jakości jak i wyglądu. Kupiłam synowi koszulkę w reserved, dużo ładniejsza i podobnie cenowo.

Gość dsdsgshskjkklkl
Ja dla noworodka i niemowlecia kupowalam ciuszki w Textil Markecie.

Gość gość
ja kupuję w sklepie www.top-maluszek.pl ale czasami i w pepco coś podejdę

Gość kaja2014
Moj maz cZesto jezdzi na Zakupy sam. sklep spozywczy jest kolo pepco wiec baaardzo czesto wchodzi I uwierzcie corcia doslownie wszystkie! Ciuszki ma z pepco;) ja jestem z nich zadowolona. :) Body, pajace, spiochy, bluzeczki, sweterko, skarpetki, sliniaki sukienki no wszystkio! Tesciowie ostatnio byli w pepco i chcieli cos malej kupic ale jak staneli w sklepie to tesc latal a moze to a moze to a tesciowa mowi ona to ma. Nic nie kupili bo wszystko z pepco ma i nie bylo co jej kupic:) pepco super sklep tanie ciuszki bo body sa po 9,90 a pajace czy komplet kaftanik i polspiochy po 19,90 ale swietne gatunkowo. Raz mi tylko body zafarbowaly ale wszystko co nowe sprawdzam najpierw czy nie farbuje w misce osobno wiec nic sie nie stalo.

Gość gość
Ja tez kupiłam troszkę w pepco wypralam i wypracowałam i nic z ubrankami się nie dzieje ja dużo kupiłam tez w kiku i jestem zadowolona:-)

Gość gość
Dla malych dzieci jest bardzo duzy wybor, natomiast dla dziewczynek w wieku 11-14 ZERO.W dodatku jest tam bardzo malo miejsca, a po pewnym czasie robi mi sie slabo.