Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka.blondynkaa

Nie wiem co teraz..

Polecane posty

Gość malutka.blondynkaa

Pare dni temu dowiedzialam sie ze moja najlepsza kolezanka podwala sie do mojego chlopaka.. na dodatek mi powiedziala prosto w oczy ze on woli ja niz mnie .. no az nie wiedzialam co powiedziec... nie wiem co myslec o tym;/ wczoraj caly dzien sie do niej nie odzywalam , chociaz bylysmy przez pol dnia w jednym pomieszczeniu .. wlasciwie nic jej nie wpowiedzialam wiec chyba nwet nie wiedziala o co mi chodzi ,. ale tez przestala sie w koncu odzywac.. jeszcze przy mnie do niego sie usmiechala itd. no myslalam ze mnie trafi tam.. teraz nie wiem co mam zrobic.. moze ja sama to sobie wyolbrzymiam.. i powinnam ja przeprosic za moje zachowanie czy co ?

Gość zgaga20
to co ty masz za kolezanke, ktora ci mowi ze twoj chlopak woli ja niz ciebie? a jestes pewna ze ona sie do niego podwala? no bo jesli to plotki innej kolezanki to nie zawsze przeciez trzeba w to wierzyc. ale jesli tak rzeczywiscie jest to zostaw te swoja niby kolezanke. a co na to twoj chlopak? podoba mu sie ta twoja kolezanka? moze on nie zwraca na nia uwagi? to ze ona sie do niego podwala to nie znaczy ze ona mu sie podoba, ale to juz ty sama musisz ocenic

Gość ,...,.,.,
zlej na ta suke, zerwij znajomosc, olewaj, powiedz ze po tych glupotach ktore pierodlila nie jestescie juz kolezankami i twardo przy swoim obstawiaj. na co ci jakas suka, ktora podwala sie do twojego faceta i jeszscze ci usiluje wkrecic ze on woli ja, pojebalo ja konkretnie. olej ja.

Gość malutka.blondynkaa
Wczoraj mi On powiedzial ze mnie nigdy nie zostawi i ze mnie kocha wiec nie wiem.. wczesniej mowil ze jej nie lubi to jest nie szczera itd. ale teraz widze ze jednak chyba ja troche polubil..ale dalej twierdzi ze nie lubi.. a ona w ogole.. czesto o nim mowi.. na pocztaku nawet go nie lubila i powiedziala mi ze chyba ajestem w desperacji ze z nim jestem..a teraz caly czas by przesiadywala w jego towarzystwie.. ;/

Gość a wiesz co ... :)
oO moze oni powinni być ze soba skoro tak sie zajbiscie dogaduja i dowartościowywuja cudzym kosztem oO para idealna