Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ursula masula

Ksiadz nie chce ochrzcic dziecka mojej kolezanki!!! Pojawiaja sie problemy?

Polecane posty

Gość ursula masula

Moja siostra i moja kolezanka. Obie zaszly w ciaze, obie zostaly panienkami z dziecmi, z tym wyjatkiem ze ksiadz mojej siostrze nie robil problemow z chrzestem, natomiast kolezance owszem robil. A mojej siostrze nie robil dlatego poniewaz moj ojciec dal mu 7000 wzamian za chrzciny dla jej syna, pochodze z zamoznej rodziny, proponowalam swojemu tacie bysmy jej pomogli. Ale moj ojciec nie chce jej pomoc. Jak go przekonac zebysmy dali jej pieniadze?

Gość wdefrgtjyuiop[
jestes poejbana nie to to inny ochrzci dziecko dawac kase za to??? jak macie za duzo to daj biednym a nie ksiedzu

Gość wdefrgtjyuiop[
tam est nasiane 7tys a no to rzeczywiscie prowo zaden normalny czlowiek by nie dal tyle ksiedzu za cos co powienien zrobic za darmo :-)

Gość ursula masula
Pochodze z bogatej rodziny a ksiadz skoro sobie tylko zazadal w zamian za to ze chrzci nieslubne dziecko. Moi rodzice to tez katolicy jak z koziej dupy traba ale lubia sie popisac pieniedzmi przed innymi, wiec zaplacili tyle ksiedzu.

Gość wdefrgtjyuiop[
a mam tylko cywilny i ochrziclam dziecko bez problemu bez zadnej kasy wiec nie peirdol....

Gość ursula masula
To zalezy na jakiego ksiedza trafilas, ten ksiadz u nas na wsi jest bardzo konserwatywny , chyba ze jak widzi pieniadze to jego konserwatyzm sie zmniejsza.