Rossi* 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 co moze oznaczac rozpulchniona, ciasniejsza macica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciąża..... Napisano Czerwiec 10, 2011 CIĄŻA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 ale jestem w 15dc, owulke miałam 12dc a seks 10, 11dc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 a cykl mam 26 dniowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 właśnie ja tez ta mam staram sie o dziecko? ale okres mam dostać dopiero za 9 dni czy juz może być rozpulchniona? staraczka:) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 własnie ja tez tak mam? co to może oznaczac staram sie o dziecko , ale okres powinnam dostać za 9 dni? czy juz by było rozpulchniona? może ktos mi odpowiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 no wlasnie czy to aby nie zawczesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 cykle mam co 28 dni skomplikowana ta ciąża? i oczekiwanie na nią może ktos doświadczony się wypowiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 Niech któraś kobitka się wypowie kiedy oczekiwałą na dziecko? czy wie cos na ten temat ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamaamamaaa Napisano Czerwiec 10, 2011 Jak ja zaszłam w ciąże to pamiętam, że jeszcze przed spodziewana miesiaczka czułam takiego hmm... guzka? :) No to chyba o to samo nam chodzi ;) Moje pierwsze objawy jeszcze przed "miesiaczka" to ciagle bieganie do toalety na siusiu, zmieczenie i ogolnie chodzilam taka nieprzytomna. życze powodzenia i mam nadzieje, że to już to ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 fajnie by było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamaamamaaa Napisano Czerwiec 10, 2011 Test robiłam jeszcze przed miesiaczka(ten najtanszy) i wyszło :) tylko, że ta kreska była strasznie bladziutka ale była ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 do mamaamamaaa : wiesz ten duzek to szyjka macic , ale chciałabym wiedziec jak wyglądała u Ciebie czy była miekka czy twarda jak wygladała jeszcze przed miesiączka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 a na ile di przed miesiaczką zrobiłas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 ten test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 ja też bym zrobiłą przed ale nie chce sie rozczarowac zresztą zrobie przed wykaże mi negatywny i co dostane okres pewnie i dpa wole poczekacwtedy będę pewna na 100 % tak powinno być czekac do @ i już:)) Rossi dasz radę:)ja zrobie przed Tobą za 9 dni albo poczekam do okresu i tyle :)) a Ty zaraz o mnie zdasz mi relacje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 właśnie ja dopiero 22.06 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 nikt wiecej nie miał takich objawów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 szkoda:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 uczucie takiego rozpulchnienia jakby pełniej tam było w srodku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach