Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rossi*

Rozpulchniona macica?

Polecane posty

Gość ciąża.....
CIĄŻA

właśnie ja tez ta mam staram sie o dziecko? ale okres mam dostać dopiero za 9 dni czy juz może być rozpulchniona? staraczka:) Pozdrawiam

własnie ja tez tak mam? co to może oznaczac staram sie o dziecko , ale okres powinnam dostać za 9 dni? czy juz by było rozpulchniona? może ktos mi odpowiedzieć?

Gość mamaamamaaa
Jak ja zaszłam w ciąże to pamiętam, że jeszcze przed spodziewana miesiaczka czułam takiego hmm... guzka? :) No to chyba o to samo nam chodzi ;) Moje pierwsze objawy jeszcze przed "miesiaczka" to ciagle bieganie do toalety na siusiu, zmieczenie i ogolnie chodzilam taka nieprzytomna. życze powodzenia i mam nadzieje, że to już to ;)

Gość mamaamamaaa
Test robiłam jeszcze przed miesiaczka(ten najtanszy) i wyszło :) tylko, że ta kreska była strasznie bladziutka ale była ;)

do mamaamamaaa : wiesz ten duzek to szyjka macic , ale chciałabym wiedziec jak wyglądała u Ciebie czy była miekka czy twarda jak wygladała jeszcze przed miesiączka

ja też bym zrobiłą przed ale nie chce sie rozczarowac zresztą zrobie przed wykaże mi negatywny i co dostane okres pewnie i dpa wole poczekacwtedy będę pewna na 100 % tak powinno być czekac do @ i już:)) Rossi dasz radę:)ja zrobie przed Tobą za 9 dni albo poczekam do okresu i tyle :)) a Ty zaraz o mnie zdasz mi relacje:)