Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cris

jakie macie sposoby na pozbywanie sie syfów

Polecane posty

Gość cris

j w. możecie coś poradzić czego używać u mnie już od około 4 lat pojawiają sie na twarzy syfy, i nie moge sie tego cholerstwa pozbyć gdzy zejdzie jeden pojawia sie nastepny i tak w koło macieje, teraz obecnie mam dwa takie syfy na brodzie cholerstwo takie że szok możesz coś poradzić jak zapogiegać ich wychodzieniu ?

Gość psssssssssssssssssssssssssssss
epiduo cetaphil teraz kwas migdalowy. twarz bez krostek przynajmniej u mnie. aha czasem sobie pierdalne maseczke z zielonej glinki dermaglin

Gość iskierkaaa2
Ja myje twarz mydłem siarkowym pomaga,ale jak nie umyje to znów mi wyskakują te cholerne pryszcze.Też mam tą maseczke dermaglin może coś pomoże bo już mnie cholera bierze

Gość psssssssssssssssssssssssssssss
na mojej skorze ta maseczka zmniejszala zaczerwienienia tak ze twarz byla hmmm miala bardziej wyrownany koloryt. samych pryszczy jako tako nie likwidowala. na szczescie sie ich pozbylam... sprobuj

Gość poczepię sie pod ten temat
Przemywać codziennie spirytusem salicylowym. Ja miałam ten problem od 10go do 15 roku życia i pomogłao tlyko to. a wypróbowałam już chyba wszystkie specyfiki.

Maść cynkowa ( lassara czy zinci ) kosztuje ok.3 zł. Używam od lat wraz z garnierem 3w1, ale czy na plecach czy na twarzy jak wyskakują smaruje tą maścią i po nocy zbiera się wszystko, a po dwóch dniach nie ma śladu.

Gość wśik
wyczyłem że mycie twarzy pastą bhp pomaga musze to dziś wyprubować

Jesli o mnie chodzi to peeling, maska z zielonej glinki i brevoxyl czasem na noc. Niewiele to pomaga bo mam problem z hormonami i przez to twarz nie wyglada tak jak powinna. Nie jest zle, ale mogloby byc lepiej.

Gość iskierkaaa2
No to wybróbuje tą glinke,może coś mi pomoże.Mam czerwone blizny po tych pryszczach może będą mniej widoczne

Na kilkuletnie problemy to chyba naklepsza byłaby wizyta u dermatologa i przepisanie jakichs tabletek.A na doraźne stosowanie polecam tonik z kwasem salicylowym Avonu,dla mnie jest rewelacyjny.Stosuję 2 razy dziennie i po 2 dniach wszelkie niespodzianki znikają

Gość bozenkaaa
jeśli Cie stac, to zainwestuj w kosmetyki z la rosche posay seria efaklaar. One nie zawierają parabenów przez co nie zapychają porów. Odkąd tego używam mam spokój(około 1 rok) wczesniej miałam całą gębę wysyfioną. Używaj efaklar k na przemian z kremem nawilżającym. Dobrze oczyszczaj twarz, najpierw umyj żelem a potem przemyj również tonikiem, dopiero kremik nawilżający.