Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szybownik86

PROBLEM Z SILNIKIEM SEBRING COUPE 2001 3.0V6

Polecane posty

Witam, mam problem z silnikiem i szukam pomocy. Gdy jest zimny chodzi głosńo nierówno i cos buczy szczegódlnie gdy wrzuce Drive i obciąze silnik. Sprawdzali juz wszystko... Swiece przewody sprezarke klimy alternator, rozrzad byl robiony, skrzynie biegów i bez rezultatów... Gday silnik sie dobrze nagrzeje i jest cieplo na dworzu problem troche znika... Silnik zaczyna pracowac równo a buczenie prawie zanika.... W czym problem?? Czy pompa wody moze buczec i wplywac na nierownomierą prace silnika?? Moze hydrozawory?? Pozdrawiam

Gość gość
mozliwe, ze trzeba go naprawic, potrzebna mu jest regeneracja, cos w tym stylu? zdeycduj sie na wizyte w www.jurgal.com.pl . moze cos na to poradza:)

Gość gość
w sprawie problemów z dieslowym silnikiem warto się wybrać do punktów takich jak http://www.diesel-service.info.pl/ to są specjaliści którzy szybko naprawiają silniki

Gość gość
Ja miałam podobny problem, dopiero wizyta w www.automotoszlif.pl mi pomogła. Z tego co pamiętam należało zregenerować głowicę.

Gość gość
Ciężko ocenić co może być przyczyną przez Internet. Najlepiej jakbyś udała się do serwisu. Jeśli mieszkasz w Pile mogę polecić Ci www.merc-jaworowscy.pl. Znają się bardzo dobrze na swojej pracy, na pewno doradzą Ci najlepiej co zrobić w tej sytuacji.