Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala rencistka

TO JUZ OSTATNIA RENTA I CO DALEJ???JAK ZYC???

Polecane posty

Gość mściwa Gośka
uważaj żebyś ty dzieciaka sobie nie zrobiła a później poważnie zachorowała i też trafiła na taką idiotkę jak ty co ci to wygarnie prosto w oczy!!!! niepełnosprawni mają takie same prawo do zakladania rodziny jak inni!

Gość mściwa Gośka
to było do fddfddfdddf

Gość mala rencistka
Gosia, najwidoczniej niekoniecznie ---spotkalam sie z wieloma przykrrymi reakcjami w szpitalu...najgorsze bylo chyba, jak ordynator na poloznictwie powiedzial: A ty gdzie, na porodowke ? Ty sie na Lipowa lepiej szykuj!! ( w lublinie na ul. Lipowej jest cmentarz).

Gość fddfddfdddf
buhehehehe mam nadzieje ze zabiora ci tą rentę ty pseudorencistko :O wreszcie sie takim jak ty dobiorą do tylka

Gość mściwa Gośka
mnie kazał usunąć i to NATYCHMIAST! bo nie dożyję porodu a jak dożyje i urodze to albo będzie martwe albo niedorozwinięte! Urodziłam dwójkę rok po roku(obie cesarki ze względu na chorobę) żyję i mam już wnuczkę piękną , zdrową i ukochaną:* W ciąży czułam się doskonale i nawet wyniki mi sie poprawiły , zmiany hormonalne jakie zachodzą w czasie ciąży spowodowały nawet spowolnienie choroby:D Więc nikogo nie słuchaj tylko siebie:)

Gość mściwa Gośka
a taka/i fddfddfdddf niech robi na nasze rentki gamoń jeden!!!!!!:D

Gość mala rencistka
mam nadzieje ze mi nie odbiora.nie chce wdawac sie w szczegoly, to sprawa skomplikowana, urologiczno -nefrologiczna.

Gość mściwa Gośka
no to mała rencistko mamy ze sobą coś wspólnego:D

Gość mala rencistka
A szczerze mowiac to wolalabym byc calkiem calkiem zdrowa i nie miec zadnej renty - i nawet pojsc do najceizszej pracy - i miec na to zdrowie i sile....

Gość mala rencistka
a jak sie teraz Gosiu czujesz? bo mi rzeczywiscie po ciazy sie poprawilo, a dzieciatko zdrowe, dzieki Bogu

Gość mściwa Gośka
teraz to ja już 5 lat po przeszczepie jestem i czuję się świetnie:D córka i syn oboje juz pracują , syn ma już własną córcię.

Gość mala rencistka
o, to pieknie:) ciesze sie:) mi nawet przeszczepu nie proponuja, wada nieoperacyjna:(

Gość mściwa Gośka
bądź zawsze dobrej myśli , odganiaj jak najdalej te złe:) bądż optymistką - ja taka jestem , będzie co ma być:D a będzie tylko dobrze.

Gość mściwa Gośka
kiedy masz komisję?

Gość stelamela
do pracy leniu jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ludzie bez rak albo nogi haruja,a tu wielka hrabianka rentke zbiera.ilu ludzi naprawde chorych a renty nie dostanie,ja dwa kolana zoperowane z powodu pracy i renty nie mam ,dalej pracuje.boze w tym wieku renta ,jak wszyscy tak polske skubia to na dno idzie

Gość mala rencistka
pierwszego wyslalam papiery, czekam na list kiedy komisja,Dzieki za dobre slowo Gosiu i duzo zdrowka Ci zycze:) jak dobzre, ze sa tu takie mile osoby jak Ty:)

Gość fddfddfdddf
wreszcie ktos napisal cos madrego :)

Gość mala rencistka
a co ma wiek do tego???? kochana bardzo ci wspolczuje ze nie masz renty choc powinnas. nie jestem leniem chce bardzo pracowac i byc zdrowa, ale nie ode mnie to zalezy.

Gość mala rencistka
nie bede nikomu udowadniac jak bardzo jestem chora nie znacie mnie nie macie pojecia wiec krzyczycie bo tak najlatwiej zamiast cos konstruktywnego na temat powiedziec. szukam oprac y juz trzeci miesiac ludzie!!!!

Gość mściwa Gośka
trzymaj się. a rentę dostaniesz choćby na złość tym tu co piana z ust wychodzi ze wściekłości :D:D:D hahaha.

Gość stelamela
powinni te renty jeszcze raz rozpatrzyc-taki postulat do sejmu podac,i te wszystkie rentki pourywac dac komu sie nalezy!!!!!!! CHORA TY CHYBA CHOREGO CZOLWIEKA NIE WIDZIALAS

Gość fddfddfdddf
to jest choroba, nazywa sie hipochondra :D i roszczeniowa postawa wobec panstwa :O

Gość h5j56j5j5
tez mam rente i 24 latka:)))

Gość jestes coollllll
GLOWA DO GORY i tak wyjedziesz z kraju

Gość mala rencistka
wspolczuje chorobska:/ nie zamierzam wyjezdzac z kraju.