Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSIMY O POMOC

PROSZĘ PORADŹCIE CO ROBIC

Polecane posty

Gość PROSIMY O POMOC

Witam, kupiłam na allegro.pl rolety (tam kazde rolety robi sie na wymiar), juz wiele razy kupowalam na allegro rolety i zawsze przychodziły idealne. Jednak tym razem kupiłam od nowego użytkownika i od tej pory z nim walczę. Otóż zacznę od mało ważnej informacji ale otrzymałam rolety po czasie jaki sprzedawca miał na czas ich nadania, to może nie problem ale gdy sie dopytywałam o kolory i nadanie był wulgarny i cięzko bylo sie z nim skontaktować; ----> rolety przyszły: - połamane(mechanizmy) - nie w tym kolorze - pomazane czarnym pisakiem, dwa paski- jeden ma aż 10cm długości (rolety jasne) - pofałdowane i pogniecone, po rozwinięciu wyglądają jak szmata pogięta a nie rolety, wykonane z jakiegoś dziwnego taniego przezroczystego tworzywa jak kartka od zeszytu, odbiegają od rolet które widzimy w sklepach czy które kupilam u innych osób na allegro. Dodam iż cena było standardowa, nie jakaś zaniżona. Mąż od razu zadzwonił do tego Pana i powiedział że następnego dnia wraz z pismem reklamacyjnym i paragonem odsyłamy to coś i chcemy zwrot pieniędzy. Dziś ten Pan nam odpisał że w poniedziałek wysyła nam te same rolety ale nie pomazane pisakiem bo nie możemy ich oddać. Co mamy zrobić? Czy naprawdę jesteśmy skazani na takie coś? Przecież my reklamujemy ten towar i nie chcemy kolejny raz dostać takie gó*no, chcemy tylko zwrot pieniędzy. Dziękuję z całego serca za odpowiedz. A

Gość mala rencistka
Gosia, dziekuje serdecznie:*

Gość elelmele
reklamacja to reklamacja i oddajcie sprawę do allegro

Gość PROSIMY O POMOC
on twierdzi ze jest tylko mozliwosc wymiany przy reklamacji rzeczy na wymiar :(