?????????????????????????????? 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 chyba już wiem, co jest moim nowym powołaniem :D prezentacja za moment :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
?????????????????????????????? 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 http://www.voila.pl/124/vqyol/?1 powiększcie sobie koniecznie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
huńćwok 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 zaraz będziesz musiała sobie założyc nowy adres IP xDDd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13831 Napisano Czerwiec 10, 2011 Za ten "brak cycków" będzie ban. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
?????????????????????????????? 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 z moim IP to żaden problem a nick założę sobie kolejny :D musiałam, no, musiałam :D p.s. modki nie martwcie się, też nie mam zbyt dużych tzytzków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13831 Napisano Czerwiec 10, 2011 re-minka "p.s. modki nie martwcie się, też nie mam zbyt dużych tzytzków" Minka skutecznie została dodana do listy lasek ignorowanych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
?????????????????????????????? 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 "Minka skutecznie została dodana do listy lasek ignorowanych" a myślałam, że lubisz mnie za charakter :o :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość remidka dojebalas Napisano Czerwiec 10, 2011 pewnie juz cie zbanowali :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reminka dojebalas Napisano Czerwiec 10, 2011 sorki zle wpisalam nicka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elkaa felka Napisano Czerwiec 10, 2011 stanowczo przesadzilas, moderatorki nie sa az takie ladne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
?????????????????????????????? 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 nie zbanowali mnie... jeszcze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach