Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfgfh

zabawka dla 20 miesiecznego chłopca

Polecane posty

Gość gdfgfh

pytanie jak w temacie ,potrzebuję zabawki która zajmie mojego synka na dłużej niz 5 min kiedy np muszę ugotowac obiad lub popsprzątac a nie mogę sie znim bawic,poproszę o wypowiedz mamy które mają sprawdzone zabawki

Mój synek potrafi bawić się sam na podłodze nawet i godzinę..do szczęścia wystarczy mu jeden samochód nie jakiś bajer otwierane drzwi napęd itd tylko zwykły samochodzik..a ostatnio dość ciekawe odkrycia jedna z ciotek kupiła mu zabawkę autobus i jest zafascynowany! Az miło popatrzeć na niego, jak się po cichutku i w wielkim skupieniu nim bawi :P

trzeba bylo go uczyc bawic sie samemu,przeciez 20 miesieczne powinno potrafic bawic sie samo,moim zdaniem :) ja mojego od początku uczylam,jak mial 5 miesiecy kladlam go na kocu na podlodze i zostawialam by sie bawil,dzisiaj moj syn ma 19 miesiecy i potrafi sie bawic 2-3 godz sam. Nie wiem co Twoje dziecko lubi,na moejgo dobrze działa :D układanka drewniana,auta,auta ciągle układa,przestawia i takie tam :)

no to ja też jestem ciekawa propozycji?? mój też ma 20 miesięcy i trudno mu sie na dłużej czymś zainteresować. Jedyna rzecz to wsadzenie go do krzesełka, daję mu w tedy kubeczek z wodą i łyżeczkę nabiera sobie picie...tak posiedzi nawet 15 min