Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi kulka

Facet wodnik jaki jest??

Polecane posty

Gość gabi kulka

Szczególnie ten z pierwszej dekady czyli do 30 stycznia. Jakie kobiety podobają się wodnikom ??

Gość nie wiem, ja jestem
kobietą wodnik i jestem pierdolnięta

Gość mściwa Gośka
piorą , sprzątaja , gotują i zawsze chętne:D

Gość policjanttt
unikaj wodników to chamy,debilie i zdradzaja

Gość nie wierze w zodiak....
ale.....znam kilka wodnikow, zarowno kobiet jak i mezczyzn, i wszystkie te osoby maja kilka wspolnych cech. Sa bardzo wrazliwe ale jednoczesnie potrafia byc realistami jak trzeba. Poddaja sie latwo emocjom, sa niezrownowazeni emocjonalnie, uwielbiaja flirtowac bo nie potrafia sie oprzec nikomu, kto choc troche im sie podoba a podoba sie im prawie kazdy. Nigdy nie zaufalabym partnerowi czy partnerce spod tego znaku. Maja ciagaty do zdrady.

Gość rewaaaa
to prawda poparani emocjonalnie, podrywają wszysto co się rusza z zamiarem oczywiście przelecenia danej osoby, faceci są niezrównoważeni emocjonalnie, raz weseli a po chwili obrażenie nie wiadomo na co i o co mu chodzi.

Gość gabi kulka
hmm bo na studiach od 3 lat podrywa mnie taki jedne wodnik i nie odpuszcza zaczelismy ze sobą filtrować ale jemu to chyba tylko chodzi o to żeby mnie przelecieć, bo jest napalony naprawdę bardzo :/ poza tym to prawda z tymi wahaniami nastroju, raz wesołu potem jakis obrażony nie wiem o co mu chodzi a jak pytam to on mówi że nie jest zły jak widzę że jest masakra jakaś :/