Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewiks88

Proszę o poradę, czy to może być ciąża??

Polecane posty

Witam. Mam do Was pytanie. 6 czerwca powinnam dostać okresu, zazwyczaj mam regularne cykle 27-28 dni, jednak do tej pory okresu nie dostałam. Dziś zauważyłam kilka jasno-brązowych plamek. 8 czerwca rano robiłam test - wyszedł negatywny. Przyznam, że w czasie ostatniej miesiączki - ostatniego dnia krwawienia (było bardzo słabe nie zabezpieczaliśmy się, skończyliśmy we mnie). Zazwyczaj używamy prezerwatywy, bądź praktykujemy stosunki przerywane. Nie wiem, czy może być to ciąża, czy coś innego. Dodam, że około 1,5 tyg temu odczuwałam ból prawego jajnika, od 2 dni, też lewego, ale dużo słabszy ból. Brzuch pobolewa troszkę jakby na okres, ale o dziwo w ogóle nie bolą mnie piersi, a zawsze przed okresem bolały. Myślę robić test ponownie, ale kiedy? Dodam, że jeśli będę w ciąży, to bardzo się ucieszymy, za 2 tygodnie bierzemy ślub Proszę bardzo o odpowiedź, pozdrawiam

Gość AnnaMonika
Ja bym Ci radziła zrobić ponowny test i nawet dzisiaj, po 4 dniach spóżniającego okresu test powinien wykazać już coś. Najlepiej zakup ten ultraczuły. A najpewniejszy będzie test beta hcg, on wszystko wyjaśni :)

Gość Spokojnie mozesz
zrobić test dzisiaj bata wzrasta co 2 dni:)

beta wzrasta codziennie,z sekundy na sekunde ;) zamiast wywalać kase na kilka testów zrób sobie włąśnie beta hcg :)

Dziękuję za odpowiedzi, mam już drugi test - PinkTest więc zrobie ten, myślę by zrobić jutro rano, może będzie wtedy pewniejszy?

Gość AnnaMonika
Ja myślę że po takim czasie to i w południe wyjdzie.

Gość AnnaMonika
Daj znać co to z tego wyszło?

Gość AnnaMonika
i jaki wynik?

Gość hydrooooooooooooooo
Ja pierwszy tes robilam wdzien przed spodziewana miesiaczka rano (bylam moze na pocz.3 tyg. ciazy), nastepny zrobilam po tygodniu i po poludniu i tez pozytywny wyszedl.