Kasia1412 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 Witam Sprawa wygląda następująco: Brałam tabletki dzień po dniu tak jak powinno byc. W 3 tygodniu zapomniałam wziąć we wtorek, a później wzięłam w środę i w czwartek i tabletki się skończyły. Normalnie powinnam skończyć brać w środę a skończyłam w czwartek przez ta zapomnianą tabletkę. I tu moje pytanie czy zrobić normalnie przerwę czy kontynuować branie tabletek z następnego opakowania?? Pomóżcie i doradźcie proszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia1412 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 Wiem że problem był poruszany wielokrotnie ale proszę o pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 Nie rób przerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 To, że ten temat był już poruszany na forum to jeszcze nic. On został też poruszony w ulotce dołączonej do Twoich tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia1412 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 Wiem czytałam wielokrotnie. Ale nie wiem czy zrobić tą przerwę czy nie ponieważ kontynuowałam branie tabletek aby dokończyć opakowanie czyli tej jednej ostatniej i nie wiem czy brac czy robic przerwę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 Jakie tabletki bierzesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia1412 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 Novynette Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 http://www.voila.pl/333/03wzf/index.php?get=1&f=2 http://www.voila.pl/333/03wzf/index.php?get=1&f=1 Czego tutaj nie rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia1412 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 chodzi o to ze ta tabletkę która powinnam wziąć we wtorek wzięłam w czwartek a ostatnia powinnam wziąć w środę i czy mam robić przerwę i ta tabletkę z następnego opakowania wziąć jeden dzień później czy nie robić wogole przerwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 :( Kiedy się zorientowałaś, że pominęłaś tabletkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia1412 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 w czwartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 Nie rób przerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia1412 0 Napisano Czerwiec 10, 2011 oki dzięki za poradę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach