Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaoala

jestem w 8tc. a piersi nie rosną,co jest??

Polecane posty

Gość olaoala

troche mnie to nie pokoi,jak wy miałyście???moze coś ze mna nie tak???:(

Gość Mnie w pierwszej ciąży
wcale nie urosły i wcale nie bolały. Teraz też nie bolą, a urosły z 70 B do 70 C, więc też niewiele.

Gość noooooa
nie zawsze rosną...

A co Ty byś chciała, żeby od razu michę G mieć? Gdzie to w ogóle przeczytałaś, że cycki w ciąży muszą rosnąć?

Gość olaoala
nie chce misteczki G, ale wszystki moje kolezanki maja sporo większe piersi niż przed ciażą. TZN. ze już wogóle nie drgna??zostaną takie kurdupelki??:(

Gość Moga zostac takie
Ale nie musza. Moga urosnac dopiero po porodzie, jak zaczniesz karmic piersia. Moga tez nie urosnac wcale. Ja urodzilam troje dzieciakow i w zadnej ciazy piersi mnie ani nie bolaly, ani sie nie powiekszyly. Nie moglam niestety karmic piersia. Sa takie jakie mialam zawsze ;)

Gość Moga zostac takie
Dodam, ze nie moglam karmic piersia z przyczyn zdrowotnych (ze wzgledu na leki jakie bralam), a nie z powodu wielkosci miseczki (A nota bene;) Moja siostra tez jest plaska jak deska, a karmi z powodzeniem.

Gość hydrooooooooooooooo
Mi z D w ciazy skoczyly do G :( Teraz mam F.

Gość ewelinnnamarci
Polskie D i G? To malutko :P Ja przed ciążą miałam ang. 65DD (płaskoklacie znaczy), a a teraz karmiąc mam 65GG (5 misek, ponad 10 cm w obwodzie więcej). Ciekawe ile z tego zostanie :)

Gość mama czerwcowa 2011
mi tez nic nie urosły a jestem w 40tyg ostatnio troche bolą ale to chyba na te deszczowe pogody... tylko brodawki troche sie zmieniły a objetosc biust nie...

Gość hehe, ja też czekałam :P
Mi też piersi nie urosły w ciąży. Rzadko się zdarza, ale się zdarza (mi się wydawało, że to złośliwość losu, bo miałam miseczkę A ;) ) Urosły dopiero podczas karmienia - o 2 rozmiary, także wszystko przed tobą

Gość Ana Lena
Ja jestem w 9. tyg i dopiero zaczęły troszkę rosnąć, nie bolą nic a nic. A moja mama mówiła, że jej nie urosły ani troszeczkę przez całą ciążę. Nie martw się :)

bez przesady 8tc i co byś chciała mieć G :P hehe mi zaczęły rosnąć gdzieś od 3 miesiąca stanęło w 8 i powiększyły się o 2 rozm,wcześniej miałam C a przy takim powiększeniu wygladałam jak Pamela :P hehe bo jestem szczupła,po porodzie zmalały i mam znowu C kolezance nie urosły ani trochę,kuzynce urosły ale po porodzie zmalały tak bardzo ze ma mniejsze :D mojej siostrze tez