Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pude艂ko czekolady

mleczko do demakijazu twarzy z biedronki jest cudne!!!

Polecane posty

Go艣膰 pude艂ko czekolady

te z BeBaeuty takie niebieksie z kwiatem lotosu:D my艣la艂am ze to g贸wniana firma ale wzie艂am te mleczko bo akurat innego nie by艂o i znakomicie zmy艂o mi kilka warstw tuszu, mys艂a艂am ze bede musia艂a trze膰, a zrobi艂am to bardzo delikatnie i szybko zesz艂o :P jest o sto razy lepsze od ziaji, kt贸ra tylko rozmazuje makija偶 a nie zmywa :D polecam bebeauty

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 halinka vondrackova
Bidronka nie produkuje zadnych kosmetyk贸 to po pierwsze. To kto wyprodukowa艂 to mleczko dowiem sie czy nie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 halinka vondrackova
kto produkuje to be beauty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pude艂ko czekolady
czy ja mowie ze to biedronka wyprodukowa艂a? napisa艂am, ze z biedronki czyli ze sklepu a zaraz ni偶ej ze BEBEAUTY helo艂?:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 halinka vondrackova
to etraz rusz dup臋 przezcytaj metke i powiedz mi kto to wyprodukowa艂 bom ciekawa- helo艂艂艂. w biedronce do tej pory kupowala tylko czekolady wawla pod marka biedrony :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pude艂ko czekolady
nie chodzi o zel miceralny tylko mleczko helo艂?:D Wyprodukowano w UE dla: Jeronimo Martins Dystrybucja S.A ul. Zniwna 5, 62-025 Kostrzyn :D tylko to jest napisane zreszt膮 BeBeauty ma stron臋 internetow膮: http://www.bebeautycare.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pude艂ko czekolady
no wiem 偶e firma sza艂u nie robi, nie jest to presti偶owa firma, do tej pory my艣la艂am 偶e g贸wniana ale mleczko ma 艣wietne :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pude艂ko czekolady
pancia ancia jezuuuuuuuuuuu twoja dtuga wpadka na tym topiku :O ogarnij dup臋 ok?:D to co pokaza艂a艣 to Eveline, Beauty Derm Clean & Fresh, Demakija偶 3w1 EVELINE czaisz? nie BeBeauty :D:D hahahahhaha :D

Udost臋pnij ten post

Autorka chyba nie wie 偶e produkty biedronki pod r贸偶nymi dziwnymi nazwami s膮 produkowane przed bardzo dobre firmy tak jak sok jaki艣 tam przez hortex :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pude艂ko czekolady
no nie wiedzia艂am, ale teraz juz wiem... nie docenia艂am biedry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pude艂ko czekolady
nawil偶aj膮ce ja mam :D super pachnie na dodatek kosztowa艂o 4 i co艣 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamilla 20 :P
Z uwagi na to, 偶e mam delikatn膮 sk贸r臋 u偶ywa艂am tylko mleczka do demakija偶u z apteki ( mama bra艂a mi na pkt , koszule ponad 20 z艂 , butelka bia艂a z r贸zowymi napisami co艣 chyba na "g" albo "c" seria dla wra偶liwej cery sk艂onnej do uczule艅, ale nie pamietam firmy) w ka偶dym b膮dz razie tylko to mleczko mnie nie uczulalo, za艣 inne np. AA, Olay, Nivea, L'oreal, Soraya , Bielada ,Faroma, Zepter,Eveline, Ziaja itd. uczula艂y i piek艂a po mnich buzia . Kiedys nie mia艂am kasy a mama zapomnia艂膮 zam贸wi膰 z apteki ,natrafi艂am w biedronce na BeBeauty , pomyslalam sobie ... pare groszy kosztuje , jak b臋dzie do kitu to wyrzuc臋 . I co? mleczko ukazalo si臋 dobre zar贸wno te niebieskie i r贸偶owe :) Tak偶e ... ta艅sze nie znaczy, 偶e gorsze .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U偶ywa艂am wielu kosmetyk贸w do demakija偶u twarzy, nawet te z biedronki. By艂am z nich zadowolona, ale kiedy dosta艂am w prezencie kremow膮 piank臋 do mycia twarzy hb zrozumia艂am dopiero co to znaczy dobry kosmetyk. Moja sk贸ra po jej u偶yciu jest mi臋kka, g艂adka i nawil偶ona! Nie czuj臋 ju偶 uczucia 艣ci膮gni臋cia na twarzy ( jak po u偶yciu wcze艣niejszych preparat贸w). Polecam produkt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jantarka1512
Ja kupi艂am w biedronce mleczko do demakija偶u Celia z dax cosmetics, zap艂aci艂am chyba 8 z艂 mo偶e nie ca艂e nawet. U偶ywam ju偶 d艂u偶szy czas i jestem bardzo zadowolona. Po pierwsze z ceny, konsystencja i zapach super, makija偶 zmywa 艂adnie, sk贸ra pozostaje czysta i nawil偶ona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja od dw贸ch miesi臋cy testuje relatywnie nowe mleczko do demakija偶u - http://beorganic.com.pl/sklep/mleczko-do-demakijazu.html . Jakie艣 2-3 miesi膮ce temu zacz臋艂am mie膰 straszne problemy ze sk贸r膮, wi臋kszo艣膰 kosmetyk贸w, kt贸re stosowa艂am od lat zacz臋艂y mnie bardzo uczula膰 (zasz艂am w ci膮偶e, kosmetyczka powiedzia艂a mi 偶e to mo偶e by膰 pow贸d). Od tamtego czasu zaleci艂a mi stosowanie jedynie naturalnych/organicznych kosmetyk贸w, poniewa偶 nie zawieraj膮 paraben贸w, kt贸re s膮 cz臋stym powodem uczule艅.

Udost臋pnij ten post