Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudełko czekolady

mleczko do demakijazu twarzy z biedronki jest cudne!!!

Polecane posty

Gość pudełko czekolady

te z BeBaeuty takie niebieksie z kwiatem lotosu:D myślałam ze to gówniana firma ale wziełam te mleczko bo akurat innego nie było i znakomicie zmyło mi kilka warstw tuszu, mysłałam ze bede musiała trzeć, a zrobiłam to bardzo delikatnie i szybko zeszło :P jest o sto razy lepsze od ziaji, która tylko rozmazuje makijaż a nie zmywa :D polecam bebeauty

Gość halinka vondrackova
Bidronka nie produkuje zadnych kosmetykó to po pierwsze. To kto wyprodukował to mleczko dowiem sie czy nie :)

Gość halinka vondrackova
kto produkuje to be beauty?

Gość pudełko czekolady
czy ja mowie ze to biedronka wyprodukowała? napisałam, ze z biedronki czyli ze sklepu a zaraz niżej ze BEBEAUTY heloł?:O

Gość halinka vondrackova
to etraz rusz dupę przezcytaj metke i powiedz mi kto to wyprodukował bom ciekawa- helołłł. w biedronce do tej pory kupowala tylko czekolady wawla pod marka biedrony :)

Gość pudełko czekolady
nie chodzi o zel miceralny tylko mleczko heloł?:D Wyprodukowano w UE dla: Jeronimo Martins Dystrybucja S.A ul. Zniwna 5, 62-025 Kostrzyn :D tylko to jest napisane zresztą BeBeauty ma stronę internetową: http://www.bebeautycare.pl/

Gość pudełko czekolady
no wiem że firma szału nie robi, nie jest to prestiżowa firma, do tej pory myślałam że gówniana ale mleczko ma świetne :D

Gość pudełko czekolady
pancia ancia jezuuuuuuuuuuu twoja dtuga wpadka na tym topiku :O ogarnij dupę ok?:D to co pokazałaś to Eveline, Beauty Derm Clean & Fresh, Demakijaż 3w1 EVELINE czaisz? nie BeBeauty :D:D hahahahhaha :D

Autorka chyba nie wie że produkty biedronki pod różnymi dziwnymi nazwami są produkowane przed bardzo dobre firmy tak jak sok jakiś tam przez hortex :)

Gość pudełko czekolady
no nie wiedziałam, ale teraz juz wiem... nie doceniałam biedry

Gość pudełko czekolady
nawilżające ja mam :D super pachnie na dodatek kosztowało 4 i coś :P

Gość Kamilla 20 :P
Z uwagi na to, że mam delikatną skórę używałam tylko mleczka do demakijażu z apteki ( mama brała mi na pkt , koszule ponad 20 zł , butelka biała z rózowymi napisami coś chyba na "g" albo "c" seria dla wrażliwej cery skłonnej do uczuleń, ale nie pamietam firmy) w każdym bądz razie tylko to mleczko mnie nie uczulalo, zaś inne np. AA, Olay, Nivea, L'oreal, Soraya , Bielada ,Faroma, Zepter,Eveline, Ziaja itd. uczulały i piekła po mnich buzia . Kiedys nie miałam kasy a mama zapomniałą zamówić z apteki ,natrafiłam w biedronce na BeBeauty , pomyslalam sobie ... pare groszy kosztuje , jak będzie do kitu to wyrzucę . I co? mleczko ukazalo się dobre zarówno te niebieskie i różowe :) Także ... tańsze nie znaczy, że gorsze .

Gość gość
Używałam wielu kosmetyków do demakijażu twarzy, nawet te z biedronki. Byłam z nich zadowolona, ale kiedy dostałam w prezencie kremową piankę do mycia twarzy hb zrozumiałam dopiero co to znaczy dobry kosmetyk. Moja skóra po jej użyciu jest miękka, gładka i nawilżona! Nie czuję już uczucia ściągnięcia na twarzy ( jak po użyciu wcześniejszych preparatów). Polecam produkt.

Gość jantarka1512
Ja kupiłam w biedronce mleczko do demakijażu Celia z dax cosmetics, zapłaciłam chyba 8 zł może nie całe nawet. Używam już dłuższy czas i jestem bardzo zadowolona. Po pierwsze z ceny, konsystencja i zapach super, makijaż zmywa ładnie, skóra pozostaje czysta i nawilżona.

Gość gość
Ja od dwóch miesięcy testuje relatywnie nowe mleczko do demakijażu - http://beorganic.com.pl/sklep/mleczko-do-demakijazu.html . Jakieś 2-3 miesiące temu zaczęłam mieć straszne problemy ze skórą, większość kosmetyków, które stosowałam od lat zaczęły mnie bardzo uczulać (zaszłam w ciąże, kosmetyczka powiedziała mi że to może być powód). Od tamtego czasu zaleciła mi stosowanie jedynie naturalnych/organicznych kosmetyków, ponieważ nie zawierają parabenów, które są częstym powodem uczuleń.