Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3 pytania

Spacerówka Baby Design Elf - ktoś używa? Czy nic się z nim nie dzieje?

Polecane posty

Gość 3 pytania

Nie wiem czy mnie kojarzycie, ale założyłam tu wczoraj temat w którym pytałam o różne rzeczy, które zamierzam kupić przed wyjazdem na urlop i wspomniałam w nim, że czekam na kuriera ze spacerówką i... kurier owszem przyjechał, ale jestem trochę rozczarowana zamówioną spacerówką. Trochę w ciemno i sugerując się wyglądem na zdjęciu zamówiłam Elfa z Baby Design, który w rzeczywistości okazał się bardzo przeciętny w porównaniu ze zdjęciem. Boję się że jest słabej jakości i że mi się rozwali w czasie podróży (a będzie często przekładany z samolotu do pociągu, z pociągu do taksówki, z taksówki do metra i tak w kółko, składany i rozkładany, czasami mocno eksploatowany). Mam przeczucie, że to bubel i coraz bardziej żałuję, że nie kupiłam jakiegoś droższego zachodniego... Ma ktoś z was tą spacerówkę? Jak się sprawuje?

Gość 3 pytania
Wcześniej nie potrzebowałam spacerówki parasolki, bo dziecko spokojnie mieści się do siedziska dużego wózka i zwyczajnie mnie one nie interesowały. Myślałam, że wszystkie są podobne i nie warto przepłacać. Wzięłam pierwszy lepszy, który spodobał mi się w necie a teraz mam straszne wątpliwości. Napisze ktoś coś?

Gość a jak duzy masz ten obecny
wozek? moze nie trzeba kupowac nawet spacerowki jak jest niewielki? babydesign niestety nie mialam i nie znam

Gość 3 pytania
Niestety duży. Symbio. Raczej nie zabiorę go na wakacje, bo muszę mieć coś małego, lekkiego i składanego w parasolkę. Ma ktoś Elfa?

Gość 3 pytania
?

Gość karmelikowa
ogólnie spacerówki mi się mniej wyrzymałe wydaja, ja też mam symbio i zawsze go brałam ze sobą na wakacje i wyjazdy i było ok, dawałam rade bez jakiegoś nadmiernego wymęczania się

Gość zainteresowana i to bardzo
Symbio duży? nie wiem ale chyba to jakaś pomyłka... ja go wprawdzie nie mam ( jeszcze ) ale właśnie stoje przed wyborem i kilka razy byłam już w sklepie porównać wagę i wielkość moich typów i Symbio jest lekki i po złożeniu dośc niewielki , chyba że xle zrozumiałam co piszecie.... chyba ze chodziło o to ze ma duże siedzisko, to bym sie zgodziła nawet