Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miiija

Dziwny lakier do paznokci, oceńcie!

Polecane posty

Gość miiija

Witam, proszę o Wasze opinie na temat lakieru do paznokci z poniższego linku: http://www.avonpolska.pl/ebrochure/ebrochure.html Po kliknięciu, musicie przejść na 41 stronę katalogu, kolor który mnie interesuje to ten na dłoni po lewej stronie. Co myślicie o tym kolorze?

Gość miiija
Pytam, bo właśnie go dostałam, podoba mi się bardzo, ale moja znajoma stwierdziła, ze jest beznadziejny, siny i jak dla starej baby :P Jest aż taki tragiczny? A może komuś się podoba? Bo już nie wiem czy go używać.

Gość miiija
Proszę o jakieś opinie!

Gość dosc fajny ten kolor
ale nie wiem jak na zywo bedzie sie prezentowal, w katalogu wiekszosc rzeczy wyglada extra - na zywo juz nie zawsze.

Gość miiija
@up: dzięki za opinie ;) Może ktoś jeszcze? Bo ja już naprawdę nie wiem czy mam taki denny gust :P

normalny kolor, ja wolałabym ten niż ten różowy. A w ogóle to nie rozumiem co ludzie maja z tymi "starymi babami". Ja jeszcze rozumiem, jakby ktoś załozył na soebie futro, beret z antenką i spryskał się wodą kwiatową, ale normalnie wyglądający lakier do paznokci nie powinien budzić takich skojarzeń:) W zasadzie to żaden nie kojarzy mi się ze "starą babą". Mam wrażenie, że takie osoby po prostu zazdroszczą, pamiętam jak kiedyś radykalnie zmieniłam fryzurę i generalnie wszystkim sie podobało, tylko jedna koleżanka stwierdziła, ze wyglądam jak "stara panna". Do dziś nie wiem co miała na myśli:P

Gość miiija
Ona twierdzi, ze taki kolor jest dziwny a zarazem nudny (?) i nie pasuje do młodej dziewczyny (mam 20 lat). Moim zdaniem ten kolor jest ciekawy, od razu wpadł mi w oko i zarazem jest taki neutralny, pasuje do każdego stroju i w sumie na każdą okazję, chyba, że się mylę?

Gość miiija
Jak go dostałam to byłam bardzo zadowolona, ale szczerze mówiąc po takiej jej reakcji to już nie wiem co z nim zrobić...

Gość żal mi cie
:o

Gość miiija
A to dlaczego? :D

Gość miiija
Twój link jest wklejony tak samo jak i mój :D z tego co widzę.

Gość miiija
Wybacz, widocznie nie można od razu wkleić na 41 stronę :P albo ja nie potrafię :D

Gość beataggg
ale od debilek to potrafisz wyzywac...w tym momencie jestes 10 razy wieksza debilką