Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zauroczonamagda

makijaż na wesele

Polecane posty

Gość Król Podszywu
Jak mamy ci podpowiedziec jak nie widzimy twojej fizjonomii? :o

Gość Król Podszywu
11 co z tymi cyckami do kurrwy nedzy? Juz godzine czekam :o

Gość żal mi cie
:o

Gość Król Podszywu
Eh internet. W realnym swiecie latalabys za mna jak pies za szynka 🖐️ No ale ja zwracam uwage na kobiety po minimum dwoch-trzech kierunkach 🖐️

co do beżu wolałabym uniknąć tego koloru , nie lubie go a po 2 zleje mi się z twarzą... co prawda różne są odcienie... ale zleje mi się z twarzą, nie mam jasnej karnacji bo jestem trochę opalona ale źle czuje się w beżach, brązach....

Ale mi np. właśnie chodziło o to, żeby na oczach nie było wyrazistego cienia, tylko grubsza kreska i do tego szminka różowa. Bo inaczej by tego za dużo było. Aaaaa...i ładny róż pasujący do szminki odcieniem! Taki ładny, świeży makijaż wyjdzie, nie za ciężki, w sam raz na lato :)

no chyba tak zrobię bo nic innego nie wymyśle:) szminkę mam różową dodam błyszczyk jeszcze lepiej będzie sie odznaczać a co do oczów to jeszcze się zastanowię

w taki gorąc nie ma co szaleć z toną cieni, po co się potem denerwować, czy właśnie nie spływają ;)

no włąsnie jutro ma byc zimno chyba 17 stopni.... planowałam iśc z gołymi nogami, bez niczego żadnego żakietu czy bolerka to wszytsko prysło bo zimno.... akurat o to że będzie spływać to się nie martwię bo nie bedzie... tylko nie chce wyglądać tak jak na codzien:)

Aaaaa, chyba, że to jutro :D to rzeczywiście możesz poszaleć jeśli 17 stopni :D to może na całe oko jaśniejszy różowy cień, a w zewnętrznych kącikach jakiś ciemniejszy, wchodzący lekko w fiolet? Ale wtedy usta mniej wyraziste :)

Gość kolesiowalamka
"oczów":):DDDDDDDD

mam nadzieje że będzie jutro fajnie :) no nie chce znów wyglądać cała na różowo, już nie wspomne że paznokcie też będe mieć różowe :)