Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna mari

Moja współlokatorka ma problem

Polecane posty

Gość anna mari

Dziś zadzwoniła do mnie zdenerwowana bardzo współlokatorka (byłam u swojego chłopaka) i powiedziała, że wczoraj bardzo się wkurzyła na chłopaka naszej drugiej współokatorki. Mianowicie stwierdziła, że jak jej siostra była w łazience (przyjechała razem ze swoją koleżanką na dwa dni), to ten nieszczęśnik wiedząc ze ktoś jest w łazience, mimo wszystko dobijał się do dzrwi i gapił przez szybkę. Dodatkowo zdenerwowała się faktem, że gdy koleżanka jej siostry siedziała na balkonie, który znajduje sie od strony mojego i drugiej wsplokatorki pokoju, ten patrzył na nią wilkiem tak jakby ona nie miała prwa tam siedzieć. generalnie, że rządzi się jak u siebie i takie tam. Powiedziała, żebym się zastanowiła, czy nie dołączyc go do opłat za rachunki, bo on z trójki naszych trzech chłopaków przebywa tu najwięcej, i najwięcej z nich zuzywa wodę. Mieskzamy tu (ja i moja wspołlokatorka z pokoju) od stycznia. Teraz się wyprowadzamy. Znamy się długo, bo 5 lat. Nie chcę się kłócić cociaż też niektóre jego zachowania mnie denerwują. Chyba jednka nie będę się wtrącąc. Nie warto raczej. Co myslicie o tej sprawie? A, i on i ta moja wspólokatorka z pokoju są nierozłączni, non stop razem. Zawsze razem nocują, albo u jednego albo u drugiego.

Gość Donata00
to może by się wprowadził do was na stałe

Gość żal mi cie
:o

Gość anna mari
Podnoszę. Sytuacja zmienila sie o tyle, ze ta tytulowa wspolokatorka postanowila jednak pogadac z ta druga, gdy nie bedzzie jej chlopaka. Obawiam sie klotni. mam tez prblem czy nie powiedziec tej mojej wspolokatorce z pokoju (o ktorej chlopaka chodzi), ze sie cos swieci bo pomysli ze jestem jakas intrygantka:O a naprawde ostatnia rzecza, na jakiej mi zalezy jest klotnia z nia.