Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarne_oczy_nocy

RATUJMY MIŚKA-BIAŁACZKA-ODDAJ KREW!!

Polecane posty

NIE BĄDŹ OBOJĘTNY-PRZECZYTAJ TEN POST: TAKĄ WIADOMOŚĆ KILKA DNI TEMU ZOSTAŁA PRZESŁANA DO MNIE PRZEZ CZŁONKA MOJEJ RODZINY: MICHAŁ JEST MOIM SIOSTRZEŃCEM I W JEGO IMIENIU PROSZĘ O POMOC WSZYSTKICH ZNAJOMYCH I NIE TYLKO- PILNIE POTRZEBNA JEST KREW!!. ...MICHAŁ 29.09.2006 SKOŃCZYŁ 5 LAT. 11.05.2011 TEGO DNIA DOWIEDZIELIŚMY SIĘ ZE NASZ MICHAŚ JEST CIĘZKO CHORY...DIAGNOZA OSTRA BIAŁACZKA SZPIKOWA...SZOK ,ZASKOCZENIE. 22.O5.2011 JESTESMY PO PIERWSZYM CYKLU CHEMIOTERAPII...CAŁA CHEMIE MISIEK PRZESZEDŁ REWELACYJNIE...NAJGORSZE ZACZEŁO SIE TERAZ Z DNIA NA DZIEŃ SPADAJA WYNIKI HEMOGLOBINA ,PŁYTKI KRWI, OSOCZE TO CO MOZNA TO LEKARZE NA BIERZĄCO PRZETACZAJĄ...DO TEJ PORY MICHAŁ MIAŁ PRZETOCZONE OK 4 LITRÓW KRWI A JESTEŚMY W SZPITALU 2,5 TYGODNIA. PRZED NAMI JESZCZE 5 CYKLI CHEMII, MICHAŁ MUSI PRZEJSĆ CAŁĄ CHEMIOTERAPIE ZEBY MÓGŁ MIEĆ PRZESZCZEP SZPIKU KTÓREGO DAWCĄ BĘDZIE JAKUB BRAT MICHAŁA...ALE WIERZYMY ŻE BEDZIE DOBRZE ,WIARA I NADZIEJA TO POŁOWA SUKCESU ,RESZTA W REKACH LEKARZY...I BOGA. ALE MISIEK MA WIELKA OCHOTE NA ŻYCIE... DLATEGO NIE PRZYJMUJEMY INNEJ OPCJI JAK TO ŻE ZA PARE MIESIECY WYJDZIEMY ZE SZPITALA ZDROWI...KLINIKA ONKOLOGII ,HEMATOLOGII I TRANSPLANTOLOGII PEDIATRYCZNEJ W POZNANIU Jeżeli nie jesteś z Poznania a chcesz pomóc-prześlij zaświadczenie z punktu krwiodawstwa pocztą- to są dla nas małe cuda... Jeśli masz na tyle dobre serce by pomóc i możliwości-kontaktuj się z Nami przez facebook'a lub pod mailowym adresem : przemop@interia.pl otrzymasz dane biorcy jakie należy podać. http://www.facebook.com/event.php?eid=191352667583677 WSPÓLNIE ZAWALCZMY O JEGO PRZYSZŁOŚĆ !!

Gość żal mi cie
:o

proszę uszanować ten wpis i nie obrażać nikogo-nigdy bowiem nie wiemy, kiedy znajdziemy sie w takiej samej sytuacji i będziemy zmuszeni prosić o pomoc

Gość grzechuu warta
Rozesłałam info znajomym na facebooku, ale nie doczytałam jaka grupa krwi jest potrzebna?

Gość jadzka ze wsi
Jak to grupa krwi nie ważna? :o Ja bym chciała oddać konkretnej osobie, więc skoro ma np 0rh-, to nie przetoczą jej krwi 0rh+ :o

to dzialła na innej zasadzie-ilość jest ważna nie grupa-rodzice powinni przedstawić w szpitalu zaświadczenie o ilości krwi oddanej na dziecko

Gość taki mój apel może ktoś przecz
to straszne że jest nadal ten system kto ile odda krwi :o znajomi lekarzy czy innych prominentów ze szpitala dostają wszystko od razu, jakas kobieta po 40 stce od razu tylko dlatego że jest kolezanką lekarki a tu maly chlopiec czeka :( szkoda ja nie z Poznania poza tym mam chorą krew :/ ale trzymaj sie cieplo oby bylo wszystko dobrze

Dzięujemy za te słowa- to prawda szarzy ludzie są niewiele warci w tym okrutnym systemie-każdy mao określony limit krwi, jeśli trzeba go przekroczyć-rodzina za krew musi zapłacić....skandal-dlatego zbieramy krew, bo potrzeba jej duzo .

Gość .....167831
będę się kontaktował na fb-pozdrawiam

Gość niewymagająca
Ja bardzo bym chciała zostać honorowym dawcą krwii ale nie mogę. Poszłam do przychodzni, lekarz mnie zbadał powiedział że wszystko jest ok , więc poszłam oddać krew ale pielęgniarka powiedziała że mam zbyt małe żyły i się nie wkuje :( .

Gość niewymagająca
Czarne oczy nocy: Napisz co z Michałem

Witajcie! Przepraszam, że dopiero tera-niestety Miśka wyniki spadają, jest nieciekawie ale walczymy!! walczymy z całych sił! krew i dziękujemy tym, którzy ją juz oddali!!

witam. PILNIE POTRZEBNA JEST KREW AB RH-. TATA MOJEGO KOLEGI LEŻY W KRYTYCZNYM STANIE NA OIOMIE W SZPITALU NA UNII LUBLESKIEJ W SZCZECINIE. PROSZĘ O KONTAKT: 609-593-451, MAIL:aniaasia301@wp.pl, gg: 5661005.DZIEKUJE I POZDRAWIAM. CZEKAM NA WIADOMOSCI - O KAZDEJ PORZE DNIA I NOCY. MARZENA