Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupia Gocha

czy jest sens spotykać się z

Polecane posty

Gość Głupia Gocha

chlopakiem, który wydaj sie byc troche zbyt zaborczy, zazdrosny? Spotykamy się od 3ch tyg. a wczoraj jak powiedzialam, ze nie bede miec dla niego czasu, bo ide do biblioteki to pozniej do mnie dzwonil i sie pytal gdzie jestem i czy sama. CZasem mowi np. ale bym sie wkurzyl jakbym zobaczyl Cię z innym kolesiem. Jak dostaje smsa to zerka na moj tel. zeby zobaczyc od kogo. Kiedys laska go zdradzila, moze teraz ma jakis uraz? Ogolnie mowi ze zausfanie jest najwazneijsze w zwiazku ale wkurza mnie tymi tekstami..

Gość żaI mi cie
:o

Gość Głupia Gocha
dzieki ze mi podnosisz tematy :D czy moge liczyc na Twoje wpisy co 5 minut? ;)

Gość Okropnababa
olałabym go poki bym mogla, potem to sie moze stacobsesja bedzie cie szatnazowal i nie dawal spokoju pogadaj z nim

Wytlumacz mu, ze kobieta musi miec luzu w zwiazku, bo inaczej sie dusi i ucieka. bo on nie wie ze to dziala przeciwko inemu. Jezeli to pomoze to moz ebyc fajny facet, ale jezeli sie nie umie kontrolowac, to uciekaj.

Gość Głupia Gocha
no generalnei z tego co mi opowiada, to troszke agresywny po alkoholu jest... Poza tym, po 2ch tyg. on mi pisze, ze sie we mnie zakochał, chce poznawac moich rodzicow i wspolna przyszlosci planuje ;) Mi to akurat nei przeszkadza, bo on mi si etez podoba :)

Gość eeeeeeeeeeeee tam
nie wiem, czy jest sens, ale zachowanie chłopaka jest niepokojące. i nie jest to zdrowa zazdrosc

Gość Głupia Gocha
hmm w takim razie jutro z nim porozmawiam.(choc wspominam mu za kazdym razem, zeby tak nie mowil, np. dzis po spotkaniu z nim .kolezanka chciala zebym wyszla z nia na koncert, wiec mu to mowie, ale ze nie pojde, bo mi sie nei chce, a on. noo ale bym sie wkurzyl jakbym Cie zobaczyl z jakims kolesiem tam). A jesli w przyszlym tyg. nie zmieni zachowania, to przestane sie z nim spotykac. :(

Gość Głupia Gocha
ale neich ktos jeszcze rzuci okiem na sytuacje :)