Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivonneeeeee

Chore zatoki a pryszcze...

Polecane posty

Gość ivonneeeeee

Choruje na ostre zapalenie zatok od 2 lat. Chodze po laryngologach,lecze i nic...pomaga na tydzien. Kazdy nawrót jest 100% gorszy niż poprzedni, kazde kolejne zdjecie rentgenowskie pokazuje,ze moje zatoki są w gorszym stanie niz poprzdnio. Zauważyłam,ze kiedy pogarsza się stan moich zatok wyskakują mi bardzo bolesne,ropne pryszcze (kiedy jest "dobrze" twarz mam czystą). Czy jest jakas bakteria, które wywołuje i zapalenie zatok i pryszcze??

Gość żaI mi cie
:o

Gość ivonneeeeee
tak! Bolą mnie oczy,tzn. raczej oczodoły(głupio brzmi,wiem). Łzawią mi oczy. Czuje jakby miał mi eksplodowac noc i okolice nosa!!! nie mam kataru, w nosie sucho. WSZYSTKO SPŁYMA MI DO GARDŁA, CZUJE JAK PRZEŁYKAM TE GĘSTE GLUTY...

Gość ivonneeeeee
NOS*

Gość ivonneeeeee
???

Gość ivonneeeeee
POMOZE KTOS?

Gość kasiaaaaaaaaaaaa
Mam to samo od ponad dwóch lat :( Ciągłe bóle głowy, takie pulsujące bóle oczodołów i kilka razy lądowałam z bólu w szpitalu. I oczywiście ciągle jakieś gluty mi po gardle spływają. Jednak myślę, że to nie ma z pryszczami zbyt wiele wspólnego. Chyba, że rzeczywiście jest jakaś bakteria, ale ja jej nie mam. Ale z zatokami łączę się w bólu :(

Gość kasiaaaaaaaaaaaa
w sensie nie mam tej bakterii, bo mi nic na twarzy nie wyskakuje ;)

Gość dkny
a ja tez u siebie cos podobengo zauwazylam, tyle ze ja juz choruje chyba z 10 lat i teraz to juz mnie nic nie boli tylko splywa taka wodnista wydzielina, a pryszcze okropne takie opne tez mi sie wydaje ze to jakas bakteria, bo jak mam lepsze okresy z zatokami to z cera tez

Gość ivonneeeeee
współczuje. Chciałabym wkoncu trafic na lekarza który mi pomoze. Za kazdym razem kiedy koncze leczenie mówią mi że jest "czysto"...a ulge czuje tylko kilka dni... Mam dosc!

Gość kasiaaaaaaaaaaaa
Mi ostatnio też mówią, że ok, tylko migdałki takie sobie, ale na razie nie chcą usunąć. I ciągle jakieś do płukania gargariny itp. :O A ja mam zawalone gardło (szczególnie rano), bo mi wszystko spływa :O

Gość ivonneeeeee
ja też,ciągle chrząkam, bo mam tyle tych glutów w gardle, ze nie moge mówic...

Dziewczyny, zobaczcie w necie, co znaczy ,,jala neti". Zatoki można łatwo wyleczyć metodami naturalnymi.