Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lansglangs

Jakie wino lubicie???ja uwielbiam różowe

Polecane posty

Gość lansglangs

czasem kupuje, albo biale ale biale raz na pol roku, czerwonego nielubie wogole, rozowe jest the best

Gość blond,,,ooo
nie piłam rózowego jeszcze:(_),

Gość żaI mi cie
:o

Gość kapelka.....
Kup sobie słownik ortograficzny.

Gość dfghjk
białe wino gronowe półwytrawne (btw wino to nie tylko kolor)

Gość klodia_klodia
ja lubie ziołowe wina Martini bianco, bądź Cin Cin Lemoncini:P

ja uwielniam Frizzante http://vinofrizzante.pl/ Wino WŁOSKIE wyśmienite ani za słodkie ani za wytrawne po prostu IDEALNE a do tego LEKKO MUSUJĄCE ale nie jak te beznadziejne szampanówki a wprost PERLISTE !!! Jak dla mnie bomba innego juz pić nei będę. Sa różne BIAŁE, RÓŻOWE, CZERWONE i z apelacją CHARDONNAY Zamówiłam już kilka butelek bo tak bardzo mi smakuje. a cena super przyzwoita 24 pln z apelacja trochę droższe ale ten SMAK SUPER bez porównania. wiem ze mozna je nabyc w Krakowie w kanjpie apartament bar i gdzies w stolicy aaa i tez w Ząbkach pod Warszawą w sklepiku ale nie wiem jeszcze gdzie jak o ustale podzielę się newsami.

Gość gość
dla mnie to burnarj...naturalny, bez chemii i sztucznych barwników i smaków...ja uwielbiam nowy trend na rynku win musujących...jedyne na świecie wino musujące z pomarańczy, Burnarj...coś wspaniałego, i zdrowe...dużo witaminki C...i mało kalorii , ok 62 na 100 ml...super produkt ale jeszcze w niewielu miejscach dostępny, miałam problem z zakupem., w złotych tarasach na -1 jest taka francuska knajpka.., tam maja....pozdrawiam nina