Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asystentka okienkowa

Praca na Poczcie

Polecane posty

Co uważacie o pracy na stanowisku asystenta okienkowego na poczcie? Może ktoś z Was pracował na tym stanowisku? Mieliście jakieś przykre sytuacje? Jak podobały Wam się zarobiki? Dziękuje za odpowiedzi ;)

Gość żaI mi cie.
:o

Gość a prawda jest taka, że
te stare baby i stare dziady tylko przyłażą na pocztę, bo reszta płaci rachunki przez net:o. Współczuję z takimi się użerać!:o

Gość cxvhb vvc
ja pracuje jako listonosz. powiem ci, ze jest zapiertol za zenujaca kase :O nigdy nie konczysz po 8 godzinach, zawsze jest cos co trzeba dokonczyc i zajmuje to 1,5-2h dluzej, zarowno u listonoszy jak i kasjerek, stres jest ogromny a zarabiasz 1386 brutto to jest jakies 1110 na reke :O jezeli to twoja jedyna szansa na prace to pracuj, nauczysz sie czewgos, zdobedziesz doswiadczenie (oczywiscie po latach pracy beda dodatki do wynagrodzenia, ale po roku jest chyba 3% a po 10l 20% ale nie jestem pewna tego) zawsze to jakas praca ;)

Gość ja pracowałam na ekspedycji
ciągle tylko szybko szybko szybko! ciągłe poganianie, mogłam zostać i iść na okienko - ale zrezygnowałam.

Ja pracowałam w tamtym roku już na okienku ale w małej miejscowości i była to praca na sezon. Teraz dostałam oferte pracy na poczcie na okienku w nadmorskiej miejscowosci. Zarobki to 1850 brutto. W moim miescie mialam 1650. Na początku było ciezko ale sie przyzwyczaiłam. Teraz znów mam obawy tym bardziej ze to miejscowosc sezonowa wiec chyba wiekszy ruch..