Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgfgfgfgfgfg

możliwe mdłości w 2 mies ciąży?

Polecane posty

Gość fdgfgfgfgfgfg

?

Gość fdgfgfgfgfgfg
nie wiem czy zaszłam, ale podejrzewam... nie miałam okresu tylko plamienia... nastepny okres ma byc 22 czerwca...

to wtedy kiedy u mnie a w ktorym dniu cyklu sie kochaliscie i ilu dniowe masz cykle

Gość fdgfgfgfgfgfg
a do kogo pyt ? :) bo jesli o mnie chodzi to sie kochamy czesto wiec moglismy utrafic stety/niestety ...

fdgfgfgfgfgfg ciebie bo ja mam cykle 26 dniowe i owulke 12dc a seks był 10 i 11dc

Gość fdgfgfgfgfgfg
pozatym mam wrazenie ze mam brzuch jak balon, chociaz waga nie zmienila sie...

najpewniej będzie jak zrobisz test i przestaniesz się denerwować, nakręcać, obserwować i być może wmawiac objawy :)

Gość fdgfgfgfgfgfg
Rossi starasz sie? To trzymam kciuki :) Myslicie ze test jest wiarygodny? Moja kolezanka byla w 5 mies ciąży i test jej nie chciał wyjść i nie ma na pamiatke... od poczatku miala testy neg...

Gość fdgfgfgfgfgfg
tylko zeby toto wiarygodne choc było ehh... moze poczekam do nastepnej @ i zobacze co bedzie.. a jak nie to Mój bedzie miał "prezent" na urodziny...

w 5 miesiącu ciąży test może nie wyjść, a nawet bardzo prawdopodobne jest ze nie wyjdzie, bo test służy do wykrywania wczesnej ciąży, kiedy to stężenie hormonu jest na odpowiednim poziomie. później ów hormon zaczyna spadac i dlatego 5,6 czy 9 -miesięcznej ciąży test nie wykryje :)

nie wiem mi zawsze testy dobrze wychodziły,. jak była 1 krecha to ciąży nie było, jak 2 to ciąża była :) ja ufam testom, oczywiście nie tym robionym 6 dni po stosunku :P ale robionym we właściwym czasie tak.

w 1 ciązy w dniach teoretycznie niepłodnych, seks w 2,3 i 4 dniu cyklu (podczas okresu), wiem na 100% bo tylko wtedy był mąz w domu a z nikim innym seksu nie uprawiam :P w 2 ciąży nie wiem, bo seks był codziennie. w obecnej 13,14,15 dzień. mąż znów daleko, więc seks tylko w tych dniach.

a i cykle mam ok 30-dniowe. oprócz sytuacji z 1 ciażą, bo było to po odstawieniu tabletek anty, więc cykle mogły się dowolnie skracać lub wydłużać, ten był wyjątkowo krótki :P

a ilu dniowe masz cykle i myslisz ze ja mam szanse w cyklach 26 dniowych 11dc

loteria. możesz kochac się w samą owulację i nie zajśc, a możesz 6 dni przed i zajść. niestety w 1 cyklu masz ok 30-40% szans za zajście w ciążę, przy "celowaniu" w owulację. szansa jest, całkiem spora, ale jak będzie to czas pokarze :)

A skąd mam wiedzieć w którym dniu cyklu zaciążyłam?? Cykle miałam 30-dniowe, na pierwszy usg dziecko było kilka dni mniejsze niż pkazywał wynik, normy betaHCG są dość obszerne, urodziłam dokładnie w terminie ale to o niczym nie swiadczy :) A mdłości miałam zaraz po terminie miesiączki.