Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wyobrażam sobie

Moja siostra powiedziała mi że marzy o zostaniu fryzjerką!!!

Polecane posty

Gość nie wyobrażam sobie

Ja teraz mam do was pytanie są jakieś studia fryzjerskie bo siostra twierdzi że zda maturę i zrobi kurs. Ale to jest nie do przyjęcia w tych czasach, w tych czasach potrzebne są studia by miec dobrą pracę za dobre pieniądze.

Gość nie wyobrażam sobie
nie dodałam, że chce się zajmować fryzurkami włosów łonowych

Gość szczekaczka
banały opowiadasz

Gość asiaaaaaaaaaaaaczek
jak ma smyykałke,to otworzy swoj salon i bedzie kupe kasy zarabiala na takich naiwniaczkach jak wy :-D dobry pomysl

Gość chyba coś ci się pomieszało
z czasami komuny, kiedy po wojnie było mało ludzi z wyższym bo icg ruscy wymordowali w Katyniu i kazdy kto miał paprier miał mieszkanie i prace dobrą zapewnioną.... ...teraz każdy prawie ma papier i w większości nikt tych ludziinie chce.... dużo lepiej mieć fach w ręku! takich ludzi teraz brakuje... więc twoja siostra nie źle kombinuje! stylista fryzur dobry zarabia kupę kasy i ma ciekawą pracę..... na pewno lepiej płatną niż jakiś urzędnik po studiach czy nauczyciel....

Gość nie wyobrażam sobie
To nie jest prowo, mam spore obawy że ona potem będzie pożyczała kase ode mnie bo ja w końcu będą za trzy lata panią magister, będę zarabiała dobre pieniądze a ona co będzie miało?? marne grosięta za pracę fizyczną.

Gość adinnaaaa
obawiam sie, ze moze byc odwrtonie

to dobry pomysl akzdy lubi co lubi . moze otworzyc swoj wlasny zaklad. itp. i sa takie studia fryzjerskie