Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazwyczaj olewam to

O co chodzilo przechodniowi?

Polecane posty

Gość zazwyczaj olewam to

Jesli macie komentowac ze nie mam wiekszych problemów na głowie to sobie darujcie :P Idę sobie dzisiaj obok dwóch chłopaków. Jeden do drugiego " patrz " tak głosno, ze doskonale uslyszalam. tamten spojrzał i sie odwrócił . Co to mialo byc? Smiesznie chyba nie wyglądałam, a gdybym sie komus spodobała to na pewno by tak nie gadał... Dziwne to.

O różne rzeczy. Może element Twojego stroju, albo uroda itp przypominała jakąś znajomą osobę? Nie siedzę w głowie tych dwóch chłopaków by wiedzieć co konkretnie i na pewno

Gość lewe lewe loff
ja zrobiłam dokładnie to samo ostatnio z moją przyjaciółką. szedł koleś, którego znam z widzenia, a który chyba nie zna mnie i chciałam na niego zwrócić uwagę przyjaciółki, żeby potem jej o nim opowiedzieć, trochę za głośno powiedziałam do niej "patrz", niestety usłyszał :D

Gość cyzia
Nie wiem, ale też kilka razy spotkałam sie z taką reakcją. Zazwyczaj bardzo mnie to zawstydza i zenuje. A jak wyglądali ? Patologicznie czy normalni chłopacy ?

szłam ostatnio ulica i dwóch kolesi idacych obok mnie tez powiedzialo "patrz". haha. Okazało sie,ze zgubiłam 90 zł i to zauwazyli. Jak odeszłam dalej capneli kase i tyle ich widziałam.

Gość fffffffffffooooooooooooo fight
Kobieto....ja dziś widziałem gościa który trzymał w ręku rakietę i to nie tenisową.....kroczył ścieżką na terenie podmiejskim krokiem powolnym w kikerunku okolicznych lasów.I co to miało być?O to jest pytanie.