Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue matisse

Czy to powód żeby go zostawić?

Polecane posty

Gość blue matisse

Z moim facetem byłam ponad rok. Ukaladalo nam się różnie. Miałam go zostawić już wcześniej bo łamał nasze umowy ale bardzo go kochałam i zależało mi. Ale uważam że dzisiaj przegiol. Dziś podczas naszej kłótni tak się wkurzył że zrzucił wszystkie rzeczy z mojego biurka:laptopa, głośniki itp. Zauważyłam że ma problemy z wybuchowością i jest nerwowy. Dobrze zrobiłam że go zostawiłam?

Gość ja pracowałam na ekspedycji
jasne, że tak. furiat

Gość to nie wazne
zaczelo sie od zrzucania rzeczy niedlugo przejdzie na Ciebie lepiej to zakonczyc. albo to bylo tylko jedno razowe.

Gość blue matisse
Mówi że to był pierwszy i ostatni raz ale nie ma takiemu chyba co wierzyć

Gość to nie wazne
ciezko powiedzieć, moj byly tez byl wybuchowy, czasem chwytal mnie zbyt mocno albo na sile chcila sie przytulac calowac itd jka bylam zla na niego nie podobalo mi sie to a czasem balam sie jego niby tal kochal... daj mu szanse zobaczysz co bedzie dalej moze faktycznie jednorazowa sprawa ale co mu powiedzialas ze az tak sie wsciekl.

Gość blue matisse
Mieliśmy mały kryzys od niedawna i dziś w rozmowie padło za dużo niepotrzebnych słów, wypominania i on się tak własnie wkurzył

Gość OneTwo
Trzeba było kupić mieszkanie w ziemiance, albo wykute w skale, kamienne meble oraz komputer z marmurową obudową.