Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscc

ciaza

Polecane posty

Gość goscc

kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia ale nie wytrysna do pochwy, na drugi dzien czulam zawroty glowy ale po 3 dniach dostalam okresu lecz nie jest on obfity jak zawsze, czuje lekkie pieczenia w pochwie i czesto chce mi sie siku czy mozliwe ze jestem w ciazy blagam pomuzcie

Gość balellenka
Ludzie biorą się za seks a nic o nim nie wiedzą, jakieś niedorajdy! By plemnik trafił do komórki jajowej potrzeba conajmniej 2dni a do 7 może przeżyć w dogodnych warunkach! Już nie mówie o objawach które się ma zwykle pare TYGODNI drogie dziecko później! Dziecko jak Ci sperma nie została w cipie to jak Ty chcesz zajść w ciąże? Jeszcze nigdy nie słyszałam o objawie ciąży tj. pieczenie w pochwie. Może to grzybica lub nadżerka? Aha i jak masz okres to raczej w tej ciąży nie jesteś. Dla wyjaśnienia co to seks, jak może dojść do zapłodnienia polecam część II biologia, klasa pierwsza gimnazjum

"Dziecko jak Ci sperma nie została w cipie to jak Ty chcesz zajść w ciąże?" Następna mądra :/ A co to preejakulat to słyszała????

Gość balellenka
Bellik-a słyszałaś ile wynosi prawdopodobieństwo? Ile preejakulat zawiera plemników?

Gość cipppaaaa
na miejscu twojje matki to juz bym ci gacie cnoty kupila,:-P SEX to nie sport. gumy sie zaklasa,albo tabletki,a tak za marginesie to do ksiazek zapraszam, anie do sexu!!!Z PTASZKIEM NIE MA ZARTOW;ZLEJE SIE I BEDZIESZ BAWIC SAMA DO KONC AZYCIA!!!!!