Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna uczciwa

dyskoteka

Polecane posty

Gość taka jedna uczciwa

w ostatnim czasie często ze znajomymi wychodzę na dyskoteki, od kilku miesiecy spotykam pewnego chłopaka który mi sie spodobał, ma w sobie coś co przykuwa wzrok, nie mamy żadnego kontaktu, co prawda raz tańczyliśmy i na tym sie skończyło.... zerkamy od czasu do czasu na siebie, kojarzymy sie i tyle, co zrobić by chłopak bardziej się zainteresował, jak wy robicie dziewczyny? a wy faeci co lubicie w kobietach, jak lubie by dziewczyna was zaczepiała i zwracał uwagę swoją osoba... może mi coś podpowiecie

Nie wiem jak inne ale jak ja ide na impreze i wpadnie mi jakis mezczyzna w oko to probuje go poderwac swoim urokiem osobistym ;p lekki, delikatny i subtelny a zarazem niesmialy usmiech, jesli odwzajemni to puszczam mu oczko :D tzn robilam tak kiedys, teraz jestem juz zajeta wiec takie rzeczy nie wchodza u mnie w grę. Ale zawsze to na nich dzialalo z tego co pamietaj... Nie mowie ze odrazu pilismy razem drinka bo tego nie lubie czy piwko albo juz flirtowanie i rozdawanie numeru ale musi byc jakas chemia by cos zaiskrzylo....