Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrzuuuuuuucona__

Czuję się odrzucona przez mojego faceta

Polecane posty

Gość MArika 22 :)
Ikonka -> tak dziala wlasnie ten mechanizm. Wiem o czym mowisz bo ja tak samo mialam.

Gość ja też zerkam
oj ja wiem :-( a on biedak nie wie o co chodzi. Ale walczę z tym :-) już nie marudzę, tylko organizuje sobie czas :-)

Gość ikonkaikonkasmutna
a i to jest najwazniejsze. Robmy to dla siebie, nie dla nich :) i ps. Zobaczcie jak dużo się zmieniło od pierwszej wiadomości :) Dziewuszki robimy postępy!!!!!! :):):):)

Gość sabka1111111
Dziewczyny jestem wredna, jestem najwredniejszym stworzeniem na świecie. Wiem, wstyd mi:D Wczoraj sie mój luby nie odezwał ani przedwczoraj więc myslalam, ze juz koniec, ale zgodnie z postanowieniem nie odezwałam sie do niego. Nic nie zrobiłam. Poszłam dzisiaj do kościoła na procesję z okazji Bożego Ciała. Wiedziałam tez, ze on bedzie na tej mszy. I w czasie kazania wyszłam z kościoła, udając że mi słabo sie robi:D:D:D hehe:D nawet go nie widziałam w którym miejscu był w tym kosciele i wogóle. Ja wyszłam, a on... słuchajcie przyszedł za mną:D:D hehehe:D obyło się bez zbędnych wstepow i tlumaczeń. Nie pytał czemu mu nie powiedzialam że jestem hehe:D No cóż, mnie "bylo słabo" więc musiał ratować swoją księżniczkę:D I wyglądał na najszczęśliwszego sukinkota na świecie:D:D:D:D:D

Gość ikonkaikonkasmutna
Znalazłam taki cytat odpowiedzi na pytanie, po czym poznac ze to miłość: "Jeśli zatrzymasz się, aby przemyśleć swoje uczucie, i spostrzeżesz, że ciało i dusza tańczą w rytm tej samej muzyki; i że to wszystko nie jest jak kamień, który izoluje cię od innych ludzi, skazując na niewolę, z której nie można się wyzwolić, ale że są to skrzydła, które otwierają cię na świat oraz na innych ludzi, to fundamenty pod dobry wybór zostały już położone. " chyba nie muszę komentować :)

sabka nie jesteś wredna,jesteś załosna robisz jakies teatrzyki z omdleniem, facet zainteresował się z litości, bo z tego co zdążyłam przeczytać to w dupie juz dawno Cie ma :)

Gość ikonkaikonkasmutna
Niestety ale sabka to co napisalas, to mi sie skojarzylo z gierkami Konstancji wobec artura, kilka odcinkow prosto w serce obejrzałam i nie moglam juz na to patrzec. Masz w ogole jakąs pasję? Cos robisz poza czekaniem na jego telefon? Sorki ze tak ostro, ale trzeba się nad tym powaznie zastanowic :)

Gość sugga
co niektore z was maja niezle nasrane we lbach,wlasciwie wiekszosc:D sabka-- jasne curwa, dalej zyj zludzeniami o ksiezniczce, jestes chyba najglupsza z tego topika:D

Gość ja też zerkam
ej dziewczyny może nie tak ostro co? Wszystko można powiedzieć/ napisać w różny sposób. Nie musicie jej zaraz obrażać.

Gość MArika 22 :)
Sebka niektóre dziewczyny mają trochę racji aczkolwiek nie powinny aż tak po Tobie jechać. Nie powinnaś brać faceta na litość, On musi sam z siebie interesować się Tobą a nie dlatego, że udałaś iż źle się czujesz. Z 2 zaś strony jakbyś Jego nie obchodziła to by miał gdzieś, że zasłabłaś a dociekał dlaczego nie powiedziałaś ,że przyjeżdżasz :).

Gość sabka1111111
Marika dzięki:) Ale to już nie ważne. Życzę wszystkim, zeby zajęły sie swoim wspaniałym zyciem. Powodzenia.

Gość odrzuuuuuuucona__
A jednak wróciłam. Porażka wyszła z tym wyjazdem, ale nie ze względów z facetem.. Sabka - jak tam z facetem? Spotkaliście się wtedy i co dalej? Nie słuchaj tam tych idiotek ;) Każda krytykuje a sama się przed facetem zachowuje jak idiotka - widać na co dzień na przystankach, w autobusach itd. Ostatnio patrzę jak dziewczyny naprawdę narzucają się facetom. Te ich głaszczą, siadają na kolanach a oni widać w ogóle nie zainteresowani. Jak tak na to patrzę to sobie myślę, że żałosne to i za jakiś czas dziewczyny zrozumieją i się zmienią. W większości to bardzo młode dziewczyny, więc doświadczenia nie mają. Potem się dziwią, że facet skorzystał z darmowego seksu i sobie polazł do innej. Zrobiłaś tak i cóż - stało się. Nie krytykuję, bo nikt z nas nie wie, jak to wyglądało tak naprawdę. Napisz jak tam później było.

Gość gosialalallalala
Hej, Sabka tylko wroc do nas i mow jak tam dalej :) to,ze nie odzywal sie 2 dni z rzedu to mnie zastanawia,bo tak nie postepuje facet,ktory jest z kobieta.przynajmniej raz na dzien moglby sie odezwe,zadzwonic.nie rozumiem tego. Prawie przeczytalam ta ksiazke o zolzach, bardzo fajna :) z niektorych momentow mozna sie posmiac.pomaga w zrozumieniu wielu rzeczy i sprawdza sie w zyciu. Ja wczoraj spedzilam w sumie fajne popoludnie i wieczor ze swoim.piwko,siedzielismy sobie w parku,bylo cieplo,potem kochanie :)) Napisal dziz z rana,ja odpisalam,caly dzien nie odzywalam sie az w koncu napisal z pytaniem co sie nie odzywalam caly dzien :) Marika trzymaj sie. Odrzucona a co tam u Ciebie?

Gość odrzuuuuuuucona__
Gosia to widzisz fajnie :):):):):):) U nas też miło. Metody zołzy się sprawdzają ;) Spędziliśmy dziś bardzo miły dzień :) Wiecie co mi dziś facet powiedział? Że chciałby załatwić w końcu ślub - salę itd. na przyszły rok ;) heheh. Metody zołzy są aż nadto skuteczne hehe. Ogólnie miło, bo dziś jeździliśmy oglądać osiedla i wybraliśmy sobie osiedle :) Mam nadzieję tylko, że jeszcze przez kilka miechów będą tam mieszkania do kupna, bo dopiero za kilka miechów będziemy mogli kupić :( Jest ok między nami. Dzięki tej książce i ogólnie przemyśleniom staram się zmienić trochę swoje podejście. Dzięki temu się nie kłócimy - on dzięki temu też ma inne podejście do mnie. Nie jest tak negatywnie nastawiony - jak jest jakiś problem to nie ma na wejściu jakiegoś złego podejścia, bo wie, że ostatnio zmieniłam się - nie robię problemu z niczego. Jest to spowodowane tym, że ja się zmieniłam, nie jestem taka nachalna, daję mu odetchnąć i sobie też :) I nie okazuję mu zazdrości :D A jaki on zazdrosny jest ;)

Gość gosialalallalala
Heh to fajnie, bardzo fajnie. Ja za to jestem strasznie zazdrosna,chcialabym to stlumic w sobie.tzn nie byc zazdrosna!! :) nie lubie tego w sobie. ile masz lat odrzucona?fajnie,ze wspomnial o slubie itp. ja tez juz bym chciala..ale najpierw musimuy zamieszkac razem.mowil mi wczoraj,ze jego kolega ma do wynajecia kawalerke,moze obejrzymy.

Gość odrzuuuuuuucona__
My już tyle razy mieliśmy coś wynająć... hehe :) Ale problemy z pracą i z moimi rodzicami i trochę też strach u mnie przed wynajmem to blokuje :) My prawdopodobnie weźmiemy cywilny najpierw w przyszłym roku na początku, ponieważ chcemy wziąć kredyt z dopłatami"rodzina na swoim". Wtedy wynajmiemy razem po tym ślubie lub trochę wcześniej, weźmiemy kredyt, kupimy mieszkanie i ślub kościelny w wakacje. Zobaczymy jeszcze jak to będzie ;) Hehe trochę mnie zaskoczył z tym, że zaczął temat. Tzn temat często wracał, ale teraz widzę, że poważnie mówi. Tylko nie wszystko tak kolorowo wygląda.. On ma teraz problem z pracą trochę. Pracuje, ale chce zmienić.

Gość odrzuuuuuuucona__
Ja się staram mu nie okazywać, chociaż jestem zazdrosna strasznie :D Naprawdę bardzo. Ale on nie musi o tym wiedzieć :D Próbuj nie okazywać mu:)

Gość odrzuuuuuuucona__
Gosia - tylko nie zaczynaj sama tematu ślubu czy mieszkania ;) Ja kiedyś głupia ciągle mówiłam o ślubie, bo jakoś tak mi zależało wtedy. Później przestałam o tym mówić i nawet myśleć - zajęłam się pracą i studiami. Aż on nagle zaczął mówić od pewnego czasu sam z siebie ;)

Gość zazdrosnica:)
przeczytałam wszystko o czym piszecie ;) mój problem to zazdrośc! szału dostaje dziewczyny! jak to opanowac ? myśle nad psychologiem ale za nic w swiecie się nie odwaze :)

Gość odrzuuuuuuucona__
zazdrosnica - nie wiem, jak to przełamać. :) Ja kiedyś myślałam, że nie dam rady z tą zazdrością. Wiedziałam, że wykańcza mnie to i jest niezdrowa, ale nie wiedziałam, co z nią zrobić. Teraz mi przeszło - tzn nadal jest, ale na pewno nie w takim stopniu ;) Facet kiedyś mi dużo tłumaczył, rozmawiał - może to miało też jakiś wpływ.

Gość sabka1111111
Kocham Was dziewczyny, nie mogę Was tak zostawić:D Dzięki:) No cóż u mnie się działo dużo:) W czwartek jedank nie spotkaliśmy się. Wzięłam samochód i pojechałam na wycieczkę krajoznawczą:D Gdzieś tak po 20 zadzwonil, ze własnie się do mnie wybiera. Ale powiedziałam, że juz za późno, bo mnie nie ma w domu. Zdębiał i się obraził. No cóż, ja nadal pojechałam na wycieczkę:) A później spotkałam dawnych znajomych moich i jego, pogadaliśmy chwilę:) A wczoraj się spotkaliśmy. Byłam całkiem inna niż zawsze, bo już mi nie zależało, żeby go na siłę zadowolić. Oczywiście za czwartek był zły, był wściekły, ze spotkałam sie z naszymi kolegami, którzy oczywiście mu to donieśli. Nie zrobiłam tego na złość, poszlam pobiegac na stadion a oni tam byli. Ale nie przejęłam sie tym zbytnio, więc on obrażony sobie grał. A ja sobie wzięłam do poczytania książkę:D A na koniec... na koniec to nie mogłam wygonić go do domu, bo siedział u mnie i siedział, a mnie sie okropnie chciało spać:D

Gość gosialalallalala
hehe dobrze dobrze Sebka :) wystarczy troche pokazac,ze mozemy same sie soba zajac,troche ich olac i od razu przybiegaja :) ale ten Twoj to chyba straszny foszek co :)) Ja kiedys pierwsza wspominalam o slubie,bo mam juz swoje lata i chcialam wiedziec czy mam szukac innego meza czy to ten do konca :P ale wiem,ze to tym bardziej go odpychalo,wiec teraz nic nie wspominam,tak samo o mieszkaniu. to on ostatnio mowi mi o jakichs ofertach, bo ktos jemu proponuje. ale powoli powoli,mnie sie nie spieszy do wynajmu,placenia rachunkow itp ale wiadomo ciagle z rodzicami mieszkac nie bede i przed slubem musowo trzeba zamieszkac,zobaczyc jak to bedzie na codzien,czy sie dogadamy. Dzis on przyjezdza do mnie,jak bedzie pogoda,to pojdziemy na wianki....

Gość gosialalallalala
A ta zazdrosc.. zawsze bylam zazdrosna o faceta. Tlumacze sobie to i owo,ale.. heh Dobra, moze i bede zazdrosna,ale nie bede jemu tego okazywac,ale z drugiej strony jak nie bede okazywac,to bedzie moze specjalnie cos robil,zebym byla zazdrosna :P :P

Gość sabka1111111
Gosialala---> pewnie będzie cię prowokować, ale udawaj, że tego nie widzisz:) A apropos mojego to tak, foszek i zazdrosnik. I powiedziła mi wczoraj, ze jeszcze raz zrobię cos takiego (czytaj: pójdę bez niego gdzieś), to on mi będzie w stanie powiedzieć tylko cześć, ale nie na powitanie, tylko na pożegnanie. No to ja mu mowię: "Kochanie, jeszcze raz pójdziesz beze mnie gdzieś, to ja ci będę w stanie powiedzieć tylko cześć, ale nie na powitanie, tylko na pożegnanie":D głupio mu było. Jak on cię będzie prowokował do zazdrości, to ty udawaj, ze cię to nie rusza, że nawet nie dostrzegasz innych dziewczyn. A potem jakby nigdy nic zrób to samo co on. Bedzie wiedział o co chodzi. To działa:)

Gość odrzuuuuuuucona__
No widzisz Sabka - to fajnie :) My intensywnie szukamy mieszkania hehe i rozmyślamy o przyszłości i o tym, czy uda nam się wziąć kredyt niedługo ;) A kredyt to już jak ślub - wiąże na całe życie ;)

Gość nie mam FB , moze ktos wrzucic
dziewczyny , a mozecie tak w skrocie wypunktowac najwazniejsze rzeczy / zasady z ksiazki Wiem ,ze trzeba kupic ksiazke ,ale nie mam dostepu

Gość sabka1111111
Zasada 1 i najwazniejsza: Największym przymiotem człowieka jest godność. Reszta kręci się wokol tego. Nie mozna dla chłopaka poświęcać wszystkiego, trzeba mieć własne życie żeby zachować atrakcyjność w jego oczach. Mój luby pojechał wlaśnie do pracy. Znów zostałam na miesiąc sama:( Ale w zasadzie to było super:) Na początku ja tupnęłam nogą, a potem to już naprawdę on starał sie, żebym była zadowolona. W zasadzie to jeszcze jest mnóstwo widocznych zaniedbań z mojej strony. Ale widzę, że on beze mnie żyć nie mógłby:) Tylko trochę się rozpuscił, bo mu na takie rzeczy pozwalałam... Teraz nie starałam sie zadowolić go za wszelką cenę, ale zadbałam o to, zebym to ja była szczęśliwa. Nic nie udawałam, nie musiałam udawać zołzy:) Hehe:D Odkryłam ją w sobie:D Bo zauważyłam, ze na początku zwiazku bywam zołzą, a potem tracę pazurki. I w sumie to zauważyłam, że tak na luzie to byłam sobą... A udawałam, kiedy sie wkurzałam za każdą rzecz i tłumiłam w sobie złość. Teraz jak mi coś nie pasowało, to mówiłam to z żartem i bez fochów. Chwilami byłam chłodniejsza, a mój luby mnie tak zabawnie wtedy poszturchiwał:D Najśmieszniejsze było, jak zasłaniał mi oczy, jak leciały w filmach sceny seksu:) Mowił, że nie mogę na to patrzeć:) Hehe:) To było takie słodkie:) Tym razem poprostu byłam soba:):)

Gość nie mam FB, moze ktos wrzucic
dziekuje :-) Ja od czasu do czasu , ale rzadko ( z braku czasu ) zajrzalam na wasz topik . Fajnie ,ze zasady wam pomagaja :-) A zgryzliwymi komentarzamiinnych sie nie przejmujcie i puszczajcie mimo uszu . Pozdrawiam :-)

Hej dziewczyny!!! Z braku czasu tylko czytałam co piszecie, ale sama mam powazny problem. Jak pisałam wcześniej stosowałam operac zołza i szło mi nieźle...ale teraz są chyba skutki uboczne. Mój po sprzeczce ze mną olał mnie, (jego wina ewidentna). Powiedział potem, że i tak mnie nie chodzi on już i że od dawna mam go w dupie.Że widocznie mi się nudzi z nim, on sie starał ale im bardziej się starał tym był gorzej sfrustrowany...że gos olewam, nie cieszę na jego widok... Generalnie wczoraj się spotkalismy w nocy i wyszło, że jakiś czas się mamy nie spotykać, aby dojść do ładu z samym sobą............ za tydzień jego urodziny i naszza rocznica...super........... już tęsknie, ale też wiem, ,że i jemu się przyda nad pewnymi rzeczami zastanowić...... ;l/;/;/ masakra

Gość ja też zerkam
książkę można pobrać z chomikuj.pl albo podajcie adresy poczty to wyślę chętnym :)