Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna_krakuska

polskie prawo jest chore

Polecane posty

Gość anna_krakuska

Jestem wściekła. Staram się o dziecko, ale niestety muszę przerwać na 3 miesiące starania ze względu na idiotyczne zapisy w kodeksie pracy! No przecież to jest chore! Moja firma daje mi co rok umowę na czas określony - na rok juz tak od kliku ładnych lat. Co z tego, ze niby jest zapis iz 3 umowa już musi być na czas nieokreślony, skoro są sposoby żeby to obejść. Coraz więcej kobiet zwłaszcza młodych ma umowy na czas okresLony. Polskie prawo nas nie chorni!!! Jestem rozgoryczona!!!!! Apeluje do wszystkich prawników, ugrupowań partyjnych ZMIEŃCIE TO WRESZCIE. Kto jest ZA prosze sie wpisac!

Gość anna_krakuska
chodzi mi o ten durny zapis , ze kobiecie, która jest przed 12 tc w chwili wygaśnięcia umowy nie przedłuża się ona do dnia porodu.

Gość bhjhhb
wow, a co w polsce nie jest chore?

Gość mollllllllla :)
kompletnie nie rozumiem o czym piszesz .... po co przerywac starania na 3 miesiace ?

Gość bo to sa ograniczone
Arguing with a girl is like wrestling with a pig in the mud. After some time, u realize that u r getting dirty, but the pig is actually enjoying. ] jestem kobieta ale pokladam sie ze smiechu :D :D :D swietny tekst!! :D :D :D

Gość polskie prawo
jest chore,a twoje apele tego nie zmienia:(

Gość kleklekleklekle
w tym zasranym kraju wszystko jest chore i przeciwko ludności :(