Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zalamanasamasoba

ile przytylyscie w ciazy??

Polecane posty

mam 160cm 44-45kg planujemy dzidzie jednak boje sie ze duzo przytyje ile przytylyscie w ciazy i jak szybko to zrzucilyscie???czulyscie sie dalej swksowne dla swoich partnerow??i jak na to oni?? sorki za bledy

Gość xcsd
160 bylam wysuszona jak badyl waqzylam 47 kg, przytylam do 59 ....szybko starcilam latajac na spacerki, karmiac piersia:D

oo to super:D bo wlaasnie no ehhh boje sie tego strasznie...niechce byc nieatrakcyjna dla mojego...coprawda on mowi ze glupia jestem:P ale wiecie...kobieta swoje wie

Gość xcsd
wiesz to zalezy pwnie tez duzo od genow, ja moglam zawsze ejsc wszystkiego duzo a nie tylam, bieganie z dzieckiem, dlugie spacery, a co najwazniejsze dzieki karmieniu piersia szybko kg leca

powiem szczerze ze troche pocieszylas:D znaczy np moja mama miala tak ze byla w ciazy ale wszystko jej szlo ''w dzidzie i piersi'' czyli chude nozki duzy brzuszek duze piersi a pozniej wygladala jakby w zyciu nierodzila a ma 4

Gość qwqwqwqwwq
ja mam 164 przed ciążą ważylam 64 kg potem w 4 miechu schudłam 8 kg(mdłośi i wymioty)na koniec ciąży ważyłam 71 kg czyli przytyłam 7 kg tyle ile mniej wiecej ważyła mała po porodzie moje piersi są wieksze ale ładne nie tam żadne zwisy mam szersze biodra tylko niestety na brzuchu została nadmiernie rozciągnięta skóra która wygląda jak flak po balonie z ktorego spuszczono powietrze jak u starej baby tylko operacja plastyczna zostaje bo ćwiczenia za nic sie nie zdadzą(trenowałam latami sztuki walki wiec o odchudzaniu poszczególnych cześci ciała wiem wszystkio)czuje sie nieatrakcyjna i obrzydliwa unikam zbliżen nigdy nie pokaże sie mojemu nago jak już do czegoś dojdzie to obsesyjnie zakrywam brzuch a jak on go dotknie to robie zadyme i już po sexie on gada że jestem sliczna i kocha mnie taką jaka jestem ale niech sie pierdoli widze jak sie gapi na wychudzone patyki

Gość pooly
No to mialyscie szczescie :) Ja przytylam 18kg z czego 6 przez ostatnie 2 tygodnie, ale urodzilam 14 dni po terminie, wiec to glownie byla woda. potem rzeczywiscie chudlam, tak ze w ciagu 3 miesiecy -12kg. Niestety dostalam zapalenia tarczycy ( 20 procent kobiet po porodzie na to cierpi) i poszlo 20 kg do gory. Do dzis sie z tym mecze i nic nie pomaga - ani ruch, ani diety ( jestem pod opieka endokrynologa i dietetyka). Zalamka totalna, ale coz...ktos musi wygladac beznadziejnie, zeby ktos inny mogl mowic, jaki to jest fantastyczny i ze jak jestes gruby, to pewnie granatem cie od zarcie trzeba odrywac :D Przyzwyczailam sie ( to juz 2lata) i nie bede sie kazdemu tlumaczyc czemu tak wygladam. Amen

Gość taka sobieeee
a dla mnie ciąża i jedna i druga to była katorga prawie całe ciąże przerzygałam :) ale nie ma tego złego co by nie wyszło na dobre w jednej ciąży schudłam ok 13 kg a w drugiej 15 kg :) nic tylko chodzic i męczyć sie w ciąży pozdrawiam

lo raju.... "czyli przytyłam 7 kg tyle ile mniej wiecej ważyła mała po porodzie" 7 kilogramowe niemowle???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość qwqwqwqwwq
oj chodziło mi o małą i jej cały majdan w brzuchu :)