Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujyjtkk

sądzicie ze to przypadek?Była dziewczyna

Polecane posty

Gość ujyjtkk

z ktora zerwalem 3 lata temu i ktora mala obsesje na mim punkcie(spotykalismy sie tylko 3 miesice)dzis zagladana moj profil na nk i ma tam zdjecie z miisc ktore ja kochalem i lubilem min z Greckiej wysepki zakintos.Do tego robi to co ja robilem jezdzi konno(a nigdy nie jezdzila)i ma zdjecie z klaczą podpisaną "z Antosią"agdy ja mam na imie Antek.. Wszystko wskazuje na to ze klacz jest jej bo ktos pod zdjeciem pisze "pozdrawiam Cie uparciuchu,ale imie antosia mi sie nie podoba wiesz dlaczego:"

Gość autor tematu.
o ile to nie prowo to ta laska musi byc zdrowo pierdolnięta i musi być fest blazą bo kazda atrakcyjna by cie osrała po tygodniu i by już sie dawno pruła z nowym bolcem

Gość ujyjtkk
to ze byla chora psychicznie to wiem...Dodam ze to atrakcyjna dziewczyna wiec raczej nie ma prolemu ze znalezieniem kogos..nie odzywa sie 2 lata po tym jak jej nawrzucalem bo mialem dosyc jej natrectwa ale te zdjecia mnie rozwalily

Gość moze ma obsesje
ale jezeli naprawde imie konia jest od twojego imienia..to piekne i wzruszające:)

zakochała się dziewczyna i tyle, pewnie jej bajek naobiecywałeś, a ta naiwna uwierzyła... Zauważ, że też wchodzisz na jej profil, a do tego publicznie obrabiasz jej dupę :P ona nie odzywa sie od 2 lat, więc nie chrzań, że cię nęka i to tego na nią nawrzeszczałeś BLEEEEEEEEE jestes żałosnym gnojem

Gość i[0-[0pi[
i[i[

Gość i[0-[0pi[
jkh

Gość moze ma obsesje
daj link do jej nk???

Gość ale to -już-było
identyczny temat o wyjeździe, koniu i czymś tam jeszcze był rok temu