Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Monia Kruq

Dob贸r sukni 艣lubnej do figury

Polecane posty

Go艣膰 Monia Kruq

Hej dziewczyny! Mam pytanie, moze mi pomozecie Otoz powoli zaczynam rozgladac sie za suknia slubna i zastanawiam sie jaki ksztalt pasowalby najlepiej do mojej zabujczej figury: 163 cm wzrostu, maly biust, duze doopsko i szerokie ramiona. Generalnie nie mam zadnego pomyslu na fason wzor itd, wiem tylko, ze na pewno nie zdecyduje sie na suknie bez szelek/rekawow. Jakies sugestie? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kkgh
a jaka masz pochwe, bo nie odpowiedzialas, a to jest wazne!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monia Kruq
Ty, sledzisz mnie? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja na twoim miejscu
zabralabym sie za siebie pszeszla na diete zorganizowala w domu jakies cwiczenia zeby ujedrnic cialo moze silownia i nie mialabys zadnego problemu z doborem sukni ja tez trche sie zaniedbalam przez jakies pol roku i przytylam wiec dla lepszego samopoczucia w 2 mies schydlam 9 kg do tego cwiczylam i wybralam piekna suknie podkreslajaca wszystkie ksztalty poszlam do dklepu powiedzialam ze ta chce i pasowala jak ulal nic nie trzeba bylo zakrywac tuszowac inne dziewczyny ktore byly w salonie mowily ze pieknie wygladam i zazdroszcza mi figury wszystko jes do zrobienia a tak niewiele kosztuje dzieki temu wrocilam do starej wagi i czuje sie swietnie sproboj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monia Kruq
To juz swoja droga. Mnie najbardziej chodzi o ten kurduplowaty wzrost. zeby nie wygladac smiesznie i na jeszcze krotsza. Poza tym nie mam kompleksow, bo nie jestem az tak gruba..:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja na twoim miejscu
przestan ja mam 152 cm wzrostu schudlam do 45 kg kupilam buty 10 cm obcas i wygladam jak gazela :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja na twoim miejscu
a chcialam powiedziec ze mam suknie ktora jest b dopasowana i rozszerza sie troche w okolicahc dolu gdzie jest tren tym bardziej wygladam na szczupla i wysoka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monia Kruq
a moze krotka suknia? tzn. do kolana?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szalona luciola
ktorka suknia ja uwazam ze jest dobra tylko dla bardzo zgrabnych i wysokich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ais_28
cze艣膰, ja te偶 mia艂am ten problem (no c贸偶 mam 160 cm wzrostu), ale na szcz臋艣cie s膮 kr贸tkie suknie, do tego 艂adna szpileczka i.. jest od razu 170 cm :) ja mia艂am sukienk臋 bombk臋 i czu艂am si臋 w niej 艣wietnie, do tego w kr贸tkiej sukience 艂atwiej si臋 ta艅czy :) postaram si臋 jak najszybciej przes艂a膰 link z foto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zasada jest taka, 偶臋
jak masz szerokie ramiona (to te偶 m贸j problem), powinna艣 wybra膰 suknie z g贸r膮 dziel膮ca obojczyki pionowymi cieciami (np. rami膮czkami). D贸艂 rozkloszowany, 偶eby w艂a艣nie zakry艂 to dupsko:-)

Udost臋pnij ten post