Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdfjifhsdfskdfdfsdf

Imponują mi ludzi ,którzy mają dużo kasy

Polecane posty

Gość hdfjifhsdfskdfdfsdf

nie wiem dlaczego.. może to puste ,ale tak jest.. nie przynaje się do tego ludziom bo by uznali mnie za jakąś pustą .sama pochodzę z raczej zamożnej rodziny i wykształconej. I lubię sie otaczać takimi ludźmi właśnie ,albo bogatszymi ode mnie . wiem ,że biedni też potrafią być wartościowi itd ,ale nie imponują mi tak bardzo..tak samo jak bogaci faceci są dla mnie atrakcyjniejsi jestem dziwna?

Gość a interesuje cie to
w jaki sposób sie kasy dorobili ? Bo ztym róznie bywa

Gość hdfjifhsdfskdfdfsdf
troche mnie interesuje tzn szczególnie mi imponują bogaci i wykształceni . ale np kręciłam z facetem co się dorobił czegoś ,ale na lewych interesach.. i on tez mi imponował o zgrozo :O może jestem pusta ,ale np nie chciałabym potem wejsć do biednej rodziny tzn mieć mężą ,który z takiej pochodzi. choć zawsze mam zamiar być niezależna obojetnie jak zamożny by on nie był

Gość ciekwski_jak_diabli
ale żalisz się w tej chwili, czy chwalisz, bo ie wiem po co tym opowiadasz? Każdemu coś innego imponuje. Te cenne informacje wyjawiaj w swoim realnym środowisku.

Gość ciekwski_jak_diabli
dziwna nie jesteś niestety bo typowa. W ogóle nie oryginalna. Średnia aż do zarzygania.

Gość janek podhale
typowa Polka:o