Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsafsfsfd

bardzo dziwna noc

Polecane posty

Gość dsafsfsfd

W nocy obudzilam sie dziwnie pobudzona i zdezorientowana ,spojrzalam na zegarek ,byla rowno trzecia. Lezalam i nie moglam zasnac ,poczułam ,ze moj kot chodzi mi i mojemu chlopakowi po nogach ,stracilam go wiec z lozka. Pol godziny pozniej dotarlo do mnie ,ze moj kot przeciez wieczorem wyknal sie z domu ,pobieglam do drzwi i zobaczylam ,ze on siedzi na klatce i przez cala noc nie bylo go w domu ... To bylo przerazajace ,nie spalam prawie cala noc :O

Gość ptasznik
To co to bylo? moze jakis pajak?

Gość 3 godzina
To godzina duchów...

Gość rg54g54ty435t342ty
no coz zwidy

Gość starchliwaaaaaaaaaa
tez kiedys obudzilam sie rowno o 3 ale nic sie nie stało

Gość blamblebli
ja po egzorcyzmach emily rose budzilam sie codziennie przez nastepne pare dni o 2:59, ale schiz :/

Gość dsafsfsfd
No wlasnie nie wiem co to bylo ,ale do tej pory mam dreszcze jak przypominam sobie dotyk tego czegos na swoich nogach :O stapalo delikatnie jak kot ,wiec bylam pewna ze to moj kot znowu lazi po mnie w nocy .. :O

hahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahha

Gość agrafka84
a nie byl to czasem większy pająk?

Gość Poasłaniec...
Piszesz > dsafsfsfd< że śpisz z chłopakiem ? - Czyli żyjesz w grzechu ciężkim i nic sobie z tego nie robisz - dla ciebie to cos zupełnie normalnego ...W demony i piekło także oczywiście nie wierzysz jak wielu nowoczesnych ludzi ... > dsafsfsfd

Gość aaaaaaaaaaaaah
też nie moglam zasnąć do trzeciej,jestem pewna,ze to przez pełnie :classic_cool: